A mentális egészség hónapja van a WakeUp Stúdióban

A mentális egészség hónapja van a WakeUp Stúdióban


Szeptember és október a mentális egészség hónapja! A WakeUp Community Center különféle facilitátorainak és kezelőinek egyrésze csatlakoztak az Access Consciousness® által meghirdetett globális figyelemfelhívó kampányhoz. Szeptember 10-e az Öngyilkosság Megelőzésének Világnapja, míg október 10-e a Mentális Egészség Világnapja. A két világnapon ingyenes Access Bars® kezelésekkel vár mindenkit több, a WakeUp Community Centerrel együttműködő kezelő és facilitátor, míg a két dátum közötti intervallumban Takács Györgyi várja a jelentkezőket ingyenes kezelésekre egyéni időpont egyeztetés alapján.


A WakeUp Community Center kiemelten fontosnak tartja különösen most, a pandémia okozta pszichés-, és létbizonytalansággal terhelt időben, hogy a társadalom figyelmét felhívja olyan mentális problémákra, mint a szorongás, depresszió, az ezek okozta függőségek, valamint ezzel összefüggésben a társadalmakban növekvő százalékban előforduló öngyilkosságra. Ezekkel a problémákkal nehezen birkóznak meg az emberek egyedül, fontos, hogy ne legyen ez a problémakör tabusítva, minél többet és minél nyíltabban ejtsünk róla szót és arról is, hogy van megoldás az ilyen problémákra. Az Access Consciousness® alapkezelése, az Access Bars® a kutatások és ügyfeleink visszajelzései szerint is hozzájárul a mentális problémák nagyfokú csökkentéséhez, az öngyilkossági gondolatok megszüntetéséhez, ezért tartjuk fontosnak minél több érintetthez eljuttatni ezt a nagyszerű és egyszerű módszert. A kezelés fájdalom-, és beavatkozásmentes, a kipróbálók egy órát relaxálnak a kezelőágyon ruhában, miközben a kezelő a fejükön lévő 32 pontot különböző kombinációkban gyengéden megérinti.

A két világnapon rendezett nyílt nap programjainak részleteit megtalálják honlapunkon és közösségi oldalainkon, a témában pedig ebben az időszakban intenzíven publikálunk, ezeket magazinunk (www.wakeupmagazin.com) oldalain olvashatják.