Örömmel értesítünk benneteket, hogy az újranyitást követően 2020. május 7-10. között az első rendezvényünk Access Consciousness alapozó tanfolyam lesz, dr. Bence Rita minősített facilitátor szervezésében a Ferenciek téri WakeUp Life Stúdióban.

A WakeUp Community Center mélyen hisz a tudatosság és a közösség erejében éppen ezért is döntöttünk az újranyitás mellett. Természetesen a tanfolyam során minden óvintézkedést megteszünk amelyet a törvény előír és a tanfolyamon maximum 4 fő tud részt venni egyszerre. A belépés előtt kötelező a kézfertőtlenítés, valamint javasoljuk a résztvevőknek, hogy hozzanak magukkal váltóruhát amelyet a tanfolyamterembe való belépés előtt átvesznek.

Ha nem érzed késznek magad a kimozdulásra, de mindenképpen szeretnél részt venni a tanfolyamon akkor online is bekapcsolódhatsz a tanfolyamra. Részvételi szándékod minden esetben jelezd az eseményben megadott elérhetőségek valamelyikén a szervező irányába. A tanfolyamról az alábbi gombra kattintva tudhatsz meg többet:

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük