Ügynökségünk érted dolgozik. Szeretnénk segítségedre lenni a mindennapokban és megkönnyíteni az online kommunikációt. Számtalan feladattal megbízhatsz minket legyen szó rendezvényszervezésről, vagy online jelenlétről.

Mi itt a WakeUp PR ügynökségnél azért dolgozunk nap, mint nap, hogy ügyfeleinket elkápráztassuk munkánkkal. Szinte nem tudsz olyan dolgot mondani nekünk, amit ne tudnánk neked elintézni, vagy megcsinálni. Érkezz hozzánk, a legvadabb álmaiddal, és mi megteszünk mindent amit tudunk a sikeres együttműködés reményében. Partnereink, és munkatársaink szakmájuk legkiválóbb szakemberei, akikkel a munka olyan mint a játék, csak ebből pénzt is lehet generálni. 

Weboldal készítés

Szeretnél egy tökéletes minden igényedet kiszolgáló weboldalt magadnak? Számtalan sablon közül választhatsz magadnak, valamint felépíthetjük egyesével is.

Menedzsment

Úgy érzed, hogy vállalkozásod, vagy éppen a személyiséged megérett arra, hogy egy menedzsment foglalkozzon vele? Mi egy komplett stábot biztosítunk neked hozzá, amiben a tiéd a főszerep.

Rendezvényszervezés

Ügynökségünk vállalja céges-, illetve magán rendezvények megszervezését is, hogy számodra a rendezvény napja tökéletes legyen, és neked csak mosolyogni kelljen.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS ÉS FRISSÍTÉS

Szeretnél egy dinamikus weboldalt magadnak, vagy vállalkozásodnak? Olyan platformot szeretnél, ahol dinamikusan tarthatják veled a kapcsolatot ügyfeleid, valamint tájékozódhatnak újdonságokról, és az akciókról? Keress fel minket, és közösen megvalósítjuk az álmaidat!

Legyen vállalkozásodhoz méltó az ONLINE megjelenésed, és hozd ki belőle a maximumot! A 21. században, szinte elsőként az interneten keresnek rád ügyfeleid, hogy információt szerezzenek vállalkozásodról, és ellenőrizzék szolgáltatási listádat, éppen ezért elengedhetetlen egy dinamikus weboldal. A tervezésnél figyelembe vesszük a saját egyéniséged, valamint a vállalkozásod profilját is, hogy ahhoz mérten tudjuk felépíteni online platformodat. 

Fontosnak tartjuk, hogy az oldalak mind az ügyfelek, mind az adminisztrátorok számára könnyen kezelhetőek legyenek, így olyan programokat használunk a kialakítás során, ahol pár kattintás alatt eljuthatunk a végcélhoz. Amennyiben minket bízol meg, hogy elkészítsük számodra álmaid oldalát, abban az esetben átvállaljuk tőled az ügyintézést, a szerver keresgélést, valamint a domain regisztrációt is. 

  • hello@wakeupcommunitycenter.com
  • +36 30 464 8193
  • 1053 Budapest, Ferenciek tere 4.

ÁRLISTA

Teljes körű ügyintézés                 180.000 forint
/domain, szerver 1 évre, teljes oldalépítés/
WP weboldalépítés                       120.000 forint
/oldalak kinézete 10 oldalig, +bővítmények, SEO/
+ oldalak és cikkek                    10.000 forint/db
/minden 10+ oldal feláras/
Tanácsadás WP oldalhoz        10.000 forint/óra
/személyes tanácsadás az elkészítéshez/
Grafikai munkálatok                10.000 forint/óra
/oldalhoz tartozó könnyű grafikák/

 

MAGÁN ÉS CÉGES ESEMÉNYEK SZERVEZÉSE

A mai világban elengedhetetlenek a bemutatkozó rendezvények szervezése, ahol vendégül láthatod a konkurenseket, leendő ügyfeleket. Továbbá, ha közeleg a születésnapod, vagy bármilyen családi rendezvény, mi akkor állunk rendelkezésedre!

Egy vállalkozásnak szüksége van rendezvényekre. Legyen szó gálákról, csapatépítőkről, megbeszélésekről, vagy éppen céges vacsorákról. A WakeUp PR rendezvényszervezés a lehető legjobb választás, hiszen mi a fotóstól, az ételeken, és a vendéglistán át, a dekoráció színéig mindent megtervezünk neked. A helyszín kiválasztásánál számtalan lehetőséget biztosítunk, hiszen központjaink, vagy partnereink minden eshetőségre fel vannak készülve. 

Magánrendezvények szervezésénél is maximális teljesítményt nyújtunk. Keress bennünket bátran születésnapok, esküvők, búcsúztatók, vagy egyéb családias rendezvények szervezésével. Mindent veled együtt szervezünk meg, hogy felejthetetlen élményt nyújthassunk a résztvevőknek. Partnereink között számtalan fotós, virágbolt, és dekorációs szolgáltató közül választhatsz, de még limuzinbérlésre is lehetőséget biztosítunk, mindezt a lehető legkedvezőbb áron! 

 

  • hello@wakeupcommunitycenter.com
  • +36 30 464 8193
  • 1053 Budapest, Ferenciek tere 4.

ÁRAJÁNLAT

születésnapok már 49.000 forinttól
/dekorációval, tortával, meghívókkal/
búcsúztatók már 180.000 forinttól
/hidegtálakkal, virágokkal, meghívókkal/
20 fős rendezvény már 199.000 forinttól
/vacsorával együtt/ 
50 fős rendezvény már 499.000 forinttól
/vacsorával együtt/
100 fős rendezvény már 999.000 forinttól
/vacsorával együtt/

EGYÉNI, VAGY CÉGES MENEDZSMENT

Szeretnél saját márkát építeni, csak nem tudod hogyan? Úgy érzed készen állsz arra, hogy egy csapat dolgozzon neked kedvező árakon? Hirdetések, megbeszélések, tanácsadás, helyszín szolgáltatás?! Legyen minden egy helyen! Keress fel minket, és közösen megvalósítjuk az álmaidat!

Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy csapatra, akik rendben tartják ügyeidet, és képviselnek téged, akkor neked találtuk ki a WakeUp Menedzsment szolgáltatást. Kialakítunk neked egy stratégiát, ami alapján könnyebben mehet az ügyintézés, valamint figyelembe véve vállalkozásod profilját, kiépítünk rá egy marketingstratégiát is, hogy neked csak Önmagadat, vagy éppen vállalkozásodat kelljen eladni, és karosszékből kényelmesen irányítani. 

Segítünk neked minden fontos kérdésben dönteni, valamint eseményeidet is leszervezni. Amennyiben munkádhoz szükséged van helyszínre a WakeUp Community Center központjaiban alkalmanként biztosíthatunk neked helyszínt. Online jelenléted is profi kezekbe kerülhet, hogy a legapróbb dolgokban is profi hatást érj el.  Legyen szó fotózásról, befektetésről, megbeszélésekről, fitneszórákról, egyszóval bármiről, nálunk biztos kezekben lehetsz, hogy a lehető legjobbat hozd ki az aktuális helyzetekből!

  • hello@wakeupcommunitycenter.com
  • +36 30 464 8193
  • 1053 Budapest, Ferenciek tere 4.

ÁRAJÁNLAT

TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉS    180.000 forint/hó
/online marketing, rendezvényszervezés/
Facebook oldal kezelése            50.000 forint/hó
/facebook oldalak kezelése, tartalomgyártás/
Tanácsadás, megbeszélés        10.000 forint/óra
/személyes tanácsadás az elkészítéshez/
GRAFIKAI MUNKÁLATOK         10.000 forint/óra
/könnyű grafikák/