Köszönt a WakeUp Ügynökség

Otthonod kényelméből is fellendítheted vállalkozásod, amelyhez a WakeUp Community Center hatalmas segítséget nyújthat számodra! Nézz körbe portálukon és találd meg a számodra legmegfelelőbb opciókat!

HR ÜGYNÖKSÉG

Vállalkozó vagy, de nincs elég ügyfeled? Szeretnél megbízható szakemberekkel dolgoztatni, de nem tudod, hogy hol találnál ilyet? A WakeUp HR ügynökség oldalán csak olyan szakembereket találsz, akik minimum 90%-os elégedettségi garanciával rendelkeznek, valamint tudatos szakemberek!

PR ÜGYNÖKSÉG

Szeretnéd elindítani vállalkozásod, de nem tudod, hogy fogj hozzá? Le akarod nyűgözni ügyfeleidet és partnereidet egy csodálatos rendezvénnyel? A WakeUp PR ügynökség és partnerei mindenre tudják a megoldást, legyen szó brand építésről, rendezvényszervezésről vagy akár céges csapatépítőkről!

PR KIADÓ

Elsősorban saját anyagaink, könyveink és egyéb termékeink kiadására jött létre kiadónk. Nyitottan az újdonságokra, ha van egy könyved, lemezed, amit szívesen kiadnál, keress meg bennünket bátran és váltsuk együtt valóra az álmaidat! Csapatunk hatalmas nagy szeretettel várja leveledet!

KÖZPONTI IRODA

Látogass el központi irodánkba, hogy minden részletet meg tudjunk beszélni!

1054 Budapest, Akadémia u. 1.

HÍVJ MINKET

Kérdésed van, és azonnali választ szeretnél?! Hívj fel minket és válaszolunk!

+ 36 30 464 8193

ÍRJ NEKÜNK

Írd meg nekünk terveidet, válaszd ki mit szeretnél tőlünk, és küldjük az ajánlatot!

hello@wakeupcommunitycenter.com