Ajándékkártya

Ajándékkártya

Mentsd meg a karácsonyt, és ajándékozz szeretetet

Az idei karácsony lehetséges, hogy más lesz, mint amit eddig megszoktunk, de a szeretet az nem változhat melyet egymás iránt érzünk. Csapatunk most még jobban azt érzi, hogy szolgáltatásainkra egyre nagyobb az igény. Kiemelten fontosak az emberi kapcsolatok, a törődés és a gondoskodás, így most szeretteidnek is azt adhatod ajándékba kártyáink segítségével.

Tökéletes ajándék

Széles skáláról választhat a kártya birtokosa, hogy melyik szolgáltatásra kívánja felhasználni a kártyát, így biztosan örülni fog neki.

Mindenre felhasználható

A WakeUp Community Center Kft. és szolgáltatásban együttműködő partnerei körében meghirdetett minden szolgáltatásra felhasználható.

Sokáig felhasználható

Az ajándékkártyák 2021. május 31. napjáig bármikor felhasználhatóak és átruházhatóak, így azokat korlátozás nélkül bárki felhasználhatja.

Könnyű megrendelni

Az oldal alján található megrendelő segítségével néhány kattintással pár perc alatt megrendelheted, vagy keresd értékesítő partnereinknél!

Az alábbi utalványok közül tudsz választani

Az utalványokat bármelyik szolgáltatásunkra be tudjátok váltani, amelyikre csak szeretnétek. Azért hoztunk létre változatos értékű ajándékkártyákat, hogy mindenki megtalálhassa önmaga vagy szerettei számára a legideálisabbat! 
AJÁNDÉKKÁRTYA

5.000 forint

AJÁNDÉKKÁRTYA

7.500 forint

AJÁNDÉKKÁRTYA

10.000 forint

AJÁNDÉKKÁRTYA

15.000 forint

AJÁNDÉKKÁRTYA

25.000 forint

AJÁNDÉKKÁRTYA

65.000 forint

AJÁNDÉKKÁRTYA

85.000 forint

AJÁNDÉKKÁRTYA

100.000 forint

JÁTSSZ, ÉS NYERJ AJÁNDÉKKÁRTYÁT

A WakeUp Community Center az idei ében különleges adventi kalendáriummal vár benneteket, és összesen 240.000 forint értékben sorsol ki ajándékkártyákat a megosztók között. A sorsolás minden pénteken 20:00 órakor kerül megrendezésre a WakeUp Magazin Facebook oldalán a kibeszÉLŐ adásában.