Hiszünk benne, hogy mindenkinek van valamilyen képessége és abban is, hogy minden ember másban lehet tehetséges. Oktatásunkban az egyén saját készségeit igyekszünk megkeresni, és azokat fejleszteni.

A WakeUp Community Center alapjai között is szerepelt már az akadémia megalkotása. A testi és lelki egyensúlyon át igyekszünk irányt mutatni a hozzánk forduló embereknek. Akadémiánk három fő divízióra osztható, ahol megtalálhatóak önfejlesztő, valamint fitnesz és egyéb készségfejlesztő technikák is. 

A WakeUp Energy Healing egy olyan Önfejlesztő technika, ami magában hordozza az egységet és minden életfolyamatot támogat. A tanfolyamok egy eszközt adnak a kezünkbe, hogy megváltoztathassuk az életünket, és javítsunk az életminőségen. Csatlakozz, és segíts magadon és másokon.

A testnek és a léleknek is egyaránt szüksége van a mozgásra. A WakeUp Community Center direktorai megalkották a Move Your Body nevű mozgástechnikát. A technika jelenleg 6+1 mozgásformát tudhat sajátjának, ennek köszönhetően kellemes kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára 0 - 99 éves korig.

Tedd könnyebbé a mindennapokat, tanulj meg könnyedén nyelveket, vagy akár főzni, de a Social Media birodalom kapui is megnyílnak előtted, valamint a marketing fortélyait is elsajátíthatod a WakeUp Life Prank tanfolyamokon. A tanuláshoz soha nincs későn így kortól függetlenül várunk szeretettel!

OKTATÁSI INTÉZMÉNYEKNEK

Álmodtunk egy nagyot és kimondottan iskoláknak fejlesztettünk ki programokat, hogy minden gyermek élvezhesse a tanulást, és megkönnyítsük a gyermekek nyitottságát, és felkeltsük éberségüket. Számtalan lehetőséget biztosítunk az intézményeknek az együttműködésre. A WakeUp Energy Healing technika segít a gyermekeknek a tanulás megkönnyítésben, valamint az integrált beilleszkedésben. A Move Your Body mozgásforma játékos dallamok által segíti megkedveltetni a gyerekekkel a mozgás örömét. A WakeUp Life Prank akadémiai csoportunk pedig a szakiskoláknál alkalmazható nagy hatásfokkal kiegészítve az iskolában tanultakat, akár egy gasztronómiai bemutató által, vagy a közösségi média használata által. 

Mit ad a WakeUp Energy Healing önfejlesztő technika a gyermekeknek?
nyugalmat, könnyebb tanulást, biztonságérzetet,
elfogadást, kiegyensúlyozottságot,
Mit ad a WakeUp Life Prank akadémiai csoport a gyermekeknek?
talpraesettséget, szakirányt, ösztönzést,
önfegyelmet, életkedvet,
Mit ad a Move Your Body mozgásforma a gyermekeknek?
kedvet a mozgáshoz, jobb koordinációk készségeket,
egyensúlyt, követelés nélküli tiszteletet

KÖZPONTI IRODA

Látogass el központi irodánkba, hogy minden részletet meg tudjunk beszélni!

1054 Budapest, Ferenciek tere 4.

HÍVJ MINKET

Kérdésed van, és azonnali választ szeretnél?! Hívj fel minket és válaszolunk!

+ 36 30 464 8193

ÍRJ NEKÜNK

Írd meg nekünk terveidet, válaszd ki mit szeretnél tőlünk, és küldjük az ajánlatot!

hello@wakeupcommunitycenter.com