TÖRTÉNETÜNK CSAPATBAN TELJES

Sikerünk egyik titka, hogy a munkára nem munkaként tekintünk, hanem mint egy jó programra a barátokkal. Mindenki megtartva saját egyéniségét közös érdekeken keresztül végzi mindennapi tevékenységét, hiszen mindnyájunknak közös a célunk. Büszkék vagyunk rá, hogy egytől egyik más személyiségek vagyunk, de van bennünk egy közös pont. A tenni akarás, és a másokon való segítés. Rájöttünk arra, hogy csapatban sokkal könnyebb maradandót, és nagyot alkotni, mint egyedül. Nap mint nap azon dolgozunk, hogy vendégeink, ügyfeleink, és partnereink a lehető legjobb szolgáltatásban részesülhessenek, éppen ezért folyamatosan képezzük magunkat. Csapatunk varázsát talán az adja meg, hogy épp úgy működünk, mint egy nagy család, olykor kiakadunk, de az egymás iránti tisztelet, és őszinteség soha nem múlik el.  A mi sztorink valamikor 2016. júniusában indult el, amikor közel 260 négyzetméteren, 46 szolgáltatásban együttműködő megnyitottuk első stúdiónkat a Széll Kálmán téren, ezt követően elindult online magazinunk, ahol partnereink publikálhatták cikkeiket. A rákövetkező évben 2017-ben elindult PR ügynökségünk, amely segítséget nyújt a partnereknek, és az ügyfeleknek a saját megjelenés felépítésében, rendezvényszervezésben, és számtalan program kivitelezésében.

Üdvözlettel,

Marczinka Mátyás
WakeUp Community Center
alapító igazgató

[slide-anything id=”9341″]

LEGYÉL TE IS EGY SIKERES CSAPAT TAGJA

A WakeUp Community Center folyamatosan fejlődik, így mindig szükségünk van új szolgáltatásban együttműködő partnerekre is. Bátran kijelenthetjük, hogy a város legjobb ajánlataival várjuk új szolgáltatásban együttműködő partnereinket. Lehetsz akár masszőr, grafikus, tanácsadó, pszichológus, energetikai kezelő, üzletasszony, vagy üzletember, de akár unikornis is nálunk minden esetben megtalálod a számításod.

SZERVEZETI EGYSÉGEK, DIVÍZIÓK

A WakeUp Community Center 6 kiemelt divíziót foglal magában, valamint számtalan kirendeltséget, és partnerközpontot világszerte. Létrehoztuk a WakeUp Academy oktatási központot, mellette a WakeUp Agency ügynökséget is. Akadémiánk három fő divízióval foglalkozik, hogy megmutassa az embereknek hogyan lehet korlátok nélkül szabadon élni, legyen szó magánéletről, karrierről, vagy megélhetésről. Ügynökségünk segíti azokat a kezdő vállalkozókat, vagy tehetséges fiatalokat, kik saját márkát szeretnének építeni, hogy az álmaikat megélhessék. 

Magazinunk célja, hogy szolgáltatásban együttműködő partnereink által egy olyan platformot alkossunk, ahol tabuk nélkül leírhatják nézőpontjaikat, történeteiket, ezzel segítve olvasóinkat.

Stúdióink adnak otthont a WakeUp Community Center divízióinak, valamint szolgáltatásban együttműködő partnereinknek, kik különféle kezelésekkel, tanfolyamokkal, rendezvényekkel várják a betérő vendégeket. A stúdiókban igyekeztünk ötvözni a keleti nyugalmat és a nyugati világ üzleti pörgését.

Akadémiánk három részre bontható. A WakeUp Energy Healing önfejlesztő technika

Ügynökségünk két fő részre osztható.

Hiszünk benne, hogy a vásárlás örömöt okoz.

Vannak ötleteid, és kreatív vállalkozószellem vagy és éppen egy csapatot keresel akikkel megvalósíthatod sikereid? Hát akkor megtaláltad, csatlakozz klubtagsági programunkhoz, és vágjunk bele a közös munkába!