Történetünk csapatban teljes

Sikerünk egyik titka, hogy a munkára nem munkaként tekintünk, hanem mint egy jó programra a barátokkal. Mindenki megtartva saját egyéniségét közös érdekeken keresztül végzi mindennapi tevékenységét, hiszen mindnyájunknak egy a célunk.

A WakeUp Community Center működése hosszú múltra tekint vissza, ám ezen formátumú működés 2018. decemberétől lépett érvénybe. Tíz mindenre elszánt fiatalos, és lendületes gondolkodású ember elhatározta, hogy segít az embereknek eszközök között nem válogatva, és megalapították az Egy(S)másért Egyesületet, ezzel együtt letették a szervezet csapatának alapkövét. A szervezet egy olyan csapatot alkot, ahol nincs lehetetlen, és a határ még a csillagokon túlmenően is képes elmenni. Mindenki egytől egyig értékes személyiség, és külön vonalat képvisel, de mégis egy egységet alkotva a szervezet keretein belül. Fontosnak tartjuk az emberek segítését, valamint felzárkóztatását, emellett mégis mélyen hiszünk az esélyegyenlőségben. 

Megalkottuk a WakeUp Life is Good programot, amely lehetőséget biztosít arra, hogy évente három alkalommal központjainkban ingyenes nyílt napot szervezzünk, és vendégül lássunk mindenkit, aki nyitott a változásra, és hajlandó elfogadni a segítséget amit a szervezet nyújtani tud. A program keretein belül számtalan kampányt indítunk útjára, annak reményében, hogy megteremthessünk egy pozitívabb világ nézetet, és felhívjuk az emberek figyelmét az empátia fontosságára. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden embert ugyanaz a cél hajt, hogy szerethessen, és hogy szeretve legyen, és azzal is, hogy ezeket a legtöbb ember elnyomja magában. 

Csapatunk alapja a feltétlen bizalom, és az őszinteség. Néha pont olyanok vagyunk mint egy olasz család a tévéből. Kiakadunk, elmondjuk a másiknak mi az ami rosszul esett, és utána megölelgetjük egymást, és folytatjuk tovább a munkát a közös célért. 

 

Vannak ötleteid, és kreatív vállalkozószellem vagy és éppen egy csapatot keresel akikkel megvalósíthatod sikereid? Hát akkor megtaláltad, csatlakozz klubtagsági programunkhoz, és vágjunk bele a közös munkába! 

Budapest, 2019. január 1. 

Marczinka Mátyás
WakeUp Community Center
alapító elnöke | vezérigazgató

ISMERD MEG FŐ MUNKATÁRSAINKAT

Büszkék vagyunk rá, hogy egytől egyik más személyiségek vagyunk, de van bennünk egy közös pont. A tenni akarás, és a másokon való segítés. Rájöttünk arra, hogy csapatban sokkal könnyebb maradandót, és nagyot alkotni, mint egyedül. Nap mint nap azon dolgozunk, hogy vendégeink, ügyfeleink, és partnereink a lehető legjobb szolgáltatásban részesülhessenek, éppen ezért folyamatosan képezzük magunkat. Csapatunk varázsát talán az adja meg, hogy épp úgy működünk, mint egy nagy család, olykor kiakadunk a másikra, de az egymás iránti tisztelet, és őszinteség soha nem múlik el. 

Vass Viktorina

alelnök

Marczinka Mátyás

elnök, akadémia igazgató

Kovács Róbert Dániel

alelnök

Kovács Renáta

főszerkesztő

Kővári J. Dániel

gondozási igazgató

dr. Nagy Ilona

jogász

Nagy Dóra

marketing tanácsadó

Budai Bella

kozmetikus, masszőr

Németi Noémi

előadó

Kiss Krisztina

könyvelő

Simon Szilvia

környezetvédelmi e.a

Kardos Aliz

író, előadó

Papp Zsuzsa

masszőr

Szervezetünknél az elmúlt években számtalan ember tevékenykedett hosszabb, vagy rövidebb ideig, csak a belépés dátumát tüntetjük fel archívumunkban. A névsorban vegyesen találhatóak meg együttműködő partnereink, egyesületi tagjaink, és egykori, valamint jelenlegi munkatársaink. 

feltöltés alatt

feltöltés alatt

feltöltés alatt

feltöltés alatt

SZERVEZETI EGYSÉGEK, DIVÍZIÓK

A WakeUp Community Center 6 fő divíziót foglal magában, valamint számtalan kirendeltséget, és partnerközpontot világszerte. Létrehoztuk a WakeUp Academy oktatási központot, mellette a WakeUp Agency ügynökséget is. Akadémiánk három fő divízióval foglalkozik, hogy megmutassa az embereknek hogyan lehet korlátok nélkül szabadon élni, legyen szó magánéletről, karrierről, vagy megélhetésről. Ügynökségünk segíti azokat a kezdő vállalkozókat, vagy tehetséges fiatalokat, kik saját márkát szeretnének építeni, hogy az álmaikat megélhessék. 

Életmód központjainkban igyekszünk minden olyan tehetséges vállalkozónak teret biztosítani, kik helyet keresnek a munkavégzéshez. Központjainkban aktívan tevékenykedünk mi is, mert ezen központok nyújtanak helyszínt forgatásainknak, előadásainknak, szerkesztőségünknek, akadémiai oktatásainknak. 

Célunk az, hogy körülvegyük magunkat fiatal, tenni akaró, és agilis fiatallal, akikkel közös vízióink vannak, hogy jövőben egymás támaszai lehessünk, közös ötletelések alkalmával, hogy megvalósítsuk legvadabb álmainkat is. 

Létrehoztuk a WakeUp Academy oktatási hálózatunkat is, amely három fő divíziót foglal magában, így új köntösbe öltözteti a test – lélek – szellem kombinációt. Szeretnénk miden embernek megmutatni az embereknek a könnyed, és szabad világ felé vezető ajtót, valamint a hozzá tartozó kulcs használatát. 

Hisszük, hogy van valami a megfogható világon túl, amiről az emberek sokszor félve mernek beszélni. Elfogadjuk, hogy ezt a megfoghatatlan erőt mindenki másnak hívja, van aki Istennek, Buddhának, vagy Univerzumnak, Angyalnak, stb., a lényeg, hogy mindenki hisz valamiben. Ettől fogva megalkottunk a WakeUp Energy Healing önfejlesztő módszert, ami segít az embereknek lebontani a hitrendszeri korlátokat, és talán megértést találni az “élet nagy kérdéseire”. 

Kiemelt figyelmet fordítunk a testünk “karbantartására” is, hiszen a mondás szerint a “test a lélek temploma”. Szakképzett oktatók segítségével megalkottuk a Move Your Body mozgásformát, ahol különféle óratípusokkal találkozhatnak a vendégek. 

A mai rohanó világban az online eszközök, és a trendi hobbik szinte elengedhetetlenné váltak életünkben. Sokat gondolkoztunk, hogy mi legyen a neve egy olyan oktatási rendszernek, ami magában foglalja a közösségi oldalakon (Social Media) való megjelenést, a személyes profil (Brand építés), nyelvoktatást, és különféle főző tanfolyamokat. Arra a következtetésre jutottunk, hogy ez az élet csínja, így hát jobb nevet nem is találhattunk volna neki mint a WakeUp Life Prank képzések. 

feltöltés alatt

Életre hívtuk a WakeUp Agency divíziónkat, amely segítséget nyújt a tehetségeknek, vagy éppen vállalkozóknak. Az ügynökséghez forduló ügyfeleknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk ahhoz, hogyan legyenek versenyképesek a piacon, miként érhetnek el céljaikig. Kínálatunk sokszínű, és változatos, hogy kielégíthessük az ügyfelek szükségleteit. 

Segítséget nyújtunk teljesen kezdő vállalkozóknak, így az alapoktól a célig teljes körűen számíthat ránk a megbízó. Az ügyfél kívánsága alapján megtervezzük a logót, felépítjük az álom weboldalt, és elindítjuk a közösségi média oldalakat. Létrehozunk egy üzleti tervet, aminek alapján kampányokat indítunk, valamint mentorprogramjainkkal személyre szabott konzultációkkal segítjük partnerünk munkáját. 

Lehetőség van menedzsmentet igénybe venni, melynek keretein belül akár “otthoni asszisztens” szolgáltatással járulunk hozzá az ügyfél sikeréhez, de akár céges vagy magán rendezvényeit is megszervezzük, és lebonyolítjuk. 

Tehetséges írók számára ügynökségünk által fenntartott kiadónk megtervezi a könyvek borítását, magazinunk írói pedig segítenek a retorikai, és formai hibák kijavításában. Elkísérjük az ügyfelet a kezdetektől a végkifejletig.

Látogasson el ügynökségünk oldalára, hogy minden információt megtudhasson működésünkről, és meggyőződhessen róla, hogy nálunk a lehető legjobb kezekbe helyezi karrierje sorsát. 

feltöltés alatt

TOP