Mi az a coaching?

A coaching személyes, segítő és fejlesztő tevékenység. A személyes képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti, segítve ezzel a továbblendülést, az elakadások, problémák megoldását. Célja az egészséges, de bizonyos nehézségekkel küzdő vagy akár csak önmagukat egyes területeken fejleszteni kívánó embereknek, szervezeteknek való segítségnyújtás. A coach a coaching során nem ad közvetlenül tanácsot. Kérdéseivel, alkalmazott technikáival segíti hozzá az ügyfelét (a coachee-t) a válaszok megtalálásához. A jelen megoldandó feladataira és a jövőben megvalósuló megoldásokra koncentrál.

Life coaching

feltöltés alatt

Business coaching

feltöltés alatt

Gestalt coaching

Gestalt – Alaklélektan. Az elme életre kel és megoldásokat kezd gyártani „A Gestalt központi gondolata, hogy az agy az érzékelés során keletkezett információkat holisztikusan észleli, azaz nem a különálló ingerekre figyel, hanem az egész képre.” A Gestalt-coaching arra fókuszál, hogy a világról alkotott belső kép az ügyfél agyában minél inkább megfeleljen a valóságosnak, hiszen így lehetséges, hogy az egyén magát magabiztosnak és sikeresnek érezze, és a legmegfelelőbb viselkedési, emocionális és kognitív válaszokat adja az őt érő eseményekre.

Kutyás coaching

feltöltés alatt

Kitől kérhetek segítséget?

Több segítőnk közül választhatsz, hogy biztosan megtaláld a neked megfelelő szakembert. Kattints az általad kiválasztott coach fotójára, hogy megtekinthesd pontos bemutatkozását, valamint szolgáltatási listáját, ahol pontos árakat is feltüntettünk!

Marczinka Mátyás – life és business coach
Burinda Veroniak – life coach, tréner
Dudvai János – life és business cooach, mediátor
Vass Viktorina – life és business coach
Rátkai Anett – life coach
Hotorán Diána – coach

A mentálhigiéné minden olyan tevékenység, melynek célja az egészséges lelki élet kialakítása és megtartása, továbbá olyan multidiszciplináris, holisztikus szemléletű tudomány, amely támogatja és elősegíti a mentális egészséget és a mentális betegségek megelőzését a pszichiátria és a pszichológia segítségével, különböző tudományterületek.  ismereteinek integrálásával. A lelki egészség elősegítése és megőrzése, illetve azon ismeretek és intézkedések felhasználása, melyek arra irányulnak, hogy megelőzzék a lelki rendellenességeket és javítsák az egyén pszichológiai beilleszkedését a társadalomba, illetve képességeit a harmonikus szociális kapcsolatok kialakítására. A mentálhigiéné alaptézise a testi, szellemi, lelki, és szociális jóléten alapszik. A WakeUp Life Stúdió különféle szakemberek segítségével igyekszik hozzáférhetővé tenni mindezt a kliensei, és látogatói számára.