Csatlakozz csapatunkhoz!

Legyél te is egy elhivatott, dinamikus csapat tagja, kik azért kelnek fel nap, mint nap, hogy megvalósítsák álmaikat, és hobbijukból pénzt termelhessenek. Mi itt a WakeUp Community Centernél támogatunk téged ötleteidben, és segítünk, hogy álmaid megvalósulhassanak.

Mi itt a WakeUp Community Center együttműködő partnerei az élet legkülönbözőbb területeiről érkeztünk, de van bennünk sok közös. Az embereken való segítés, és a siker orientáltság mellett mélyen hiszünk a közös céljainkban is. Mit is csinálhattunk volna, ha nem egy teljesen nyitott szervezetet, ahol nincsenek tabu témák, ahol mindenki megtalálhatja, vagy éppen megalkothatja azt a divíziót, amiről már gyermekkora óta álmodott. Egy dolog számít nálunk, hogy jól érezd magad, valamint tegyél az álmaidért, mert maguktól nem valósulnak meg. Van egy alap mondásunk is miszerint “szeretettel, és humorral bárit lehet”. Szolgáltatásban együttműködő partnereinkkel tudjuk biztosítani a WakeUp Life Stúdiókba betérő embereknek a lehető legkomfortosabb kényelmet, így reméljük, hogy hamarosan téged is partnereink között tudhatunk. Amennyiben úgy gondolod, hogy csatlakoznál egy szuper csapathoz, vannak céljaid amikért elszántan teszel is, akkor küld el nekünk jelentkezésed a lap alján található űrlap segítségével. Igyekszünk minél előbb reagálni neked, de türelmed kárjük!

... ők már minket választottak...

...ezért éri meg klubtagnak lenni...

 • magasan képzett szakemberek vesznek majd körül téged, hogy segítsenek neked,
 • felszerelt, inspiráló környezet, hogy nyugodtan kibontakozhass, és dolgozhass az álmaidon,
 • modern eszközök, hogy munkavégzésben semmi ne gátolhassa a csapatot,
 • fiatalos mentalitás, mert csapatunk nagy része pont a legjobb 30-as korban van, már nem vagyunk naivak, de még nem is túlérettek,
 • kedvezményes teremhasználatot biztosítunk neked a város különböző pontjain,
 • nyitott tanfolyamainknál akár oktatóképzésen is részt vehetsz kedvezményes áron
 • partnercégeinknél lehetőséget biztosítunk közösségi rendezvényeken bemutatkozni,
 • kedvezményesen vehetsz részt kozmetikai, valamint masszázs szolgáltatásokon,
 • segítünk hirdetni magadat, hogy minél több embert meg tud fogni szuper szolgáltatásaiddal,
 • háttércsapatot email konzultációval, hogy mindig naprakész lehess a területeden,
 • hagyunk lehetőséget arra is, hogy magazinunknál cikkeket jeleníts meg, és hirdesd benne magad,
 • előadásaink árából 25% kedvezményt biztosítunk neked, és egy barátod számára,
 • szeptembertől akár előadásokat is tarthatsz nálunk különféle témákban, a hétfői hétindítókban,
 • rendszeresen tartunk megbeszéléseket, ahol közösen ötletelünk,

havidíj most akár

0

forinttól havonta. További csomagjainkról tájékozódj lejebb található táblázatunkból. 

TUDJ MEG TÖBBET

Csapatunk elhatározta, hogy hivatásszerűen segíti az embereket, ehhez azonban arra van szükség, hogy elsősorban mindenki saját magának segítsen, és felépítsen maga köré egy olyan biztos lábakon álló életet, amelyből erőt meríthet a munkához. Csapatunk célul tűzte ki 2019. évre, hogy még két  életmódközpontot nyit meg Budapest területén, melyek helyet adnak irodánknak, valamint előadásainknak, és különféle szolgáltatásainknak (kozmetika, masszázs) is. Az egyiket a Budai oldal szívében a Móricz Zsigmond körtéren, egy másikat pedig a pesti oldalon a Ferenciek terén. Öt éves tervünkben szerepel egy hatalmas önfejlesztő est szervezése az Arénában, valamint kifejleszteni a WakeUp Energy Healing további tanfolyamait, mellyel több millió embernek segíthetünk világszerte. Ha van egy jó ötleted mi meghallgatjuk, és amennyiben látunk rá potenciált máris nekiállunk kidolgozni a részleteket, hogy közös erővel megvalósítsuk azokat. 

Amennyiben állandó partnerünk vagy, akkor a lehetőségek száma majdnem határtalan. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy egyéni megállapodással kössünk szerződést. Összegyűjtöttük azokat a csomagokat, amelyekre eddig a legnagyobb kereslet volt eddig nálunk. 


óraszám 1-3 főig 4-14 főig 15-30 fő
12 óra 15.000 forint 33.499 forint 77.999 forint
38 óra 35.000 forint 82.999 forint 189.000 forint
75 óra 65.000 forint 154.999 forint 354.000 forint
115 óra 95.000 forint 226.999 forint 519.000 forint

Csatlakozásnál minden újonnan belépő partnerünk 50.000 forint belépési adminisztrációs díjat köteles megfizetni amelyet két részlétben is rendezhet.

Szakembereket az élet minden területéről keresünk, hiszen szervezetünk sokrétű ágazatokra terjed ki. Elsősorban vállalkozókat, vagy magánszemélyi számos adózókat keresünk életmód központjainkba, kik lehetnek jógaoktatók, pszichológusok, coachok, vagy egyéb energetikai hálózat oktatói, kezelői. Emellett központjainkban kialakított galériánkhoz keresünk képzőművészeket, vagy tehetséges festőket, kiknek műveit kiállíthatjuk folyosóinkon, és egyéb termeink falain. Magazinunk folyamatosan várja tehetséges írók műveit, írásait, amelyeket online felületeinken közzéteszünk. 

Szervezetünk működéséhez elengedhetetlen a belső munkavégzés, így nyitott pozícióinkra is keressük belső munkatársainkat, egyesületi tagjainkat. 

Fiatalos, lendületes csapat vagyunk, akik meghallgatják egymás ötleteit, és ha fantáziát látunk benne meg is valósítjuk azokat eszközök között nem válogatva, de mégis etikusan igyekszünk a célok felé eljutni. Partnereink számára kedvezményesen biztosítunk helyszínt a munkavégzéshez, valamint online megjelenési platformot, és személyes tanácsadást, hogy a közös munka a lehető legrövidebb időn belül sikeresen teljesítve legyen. 

Központjaink kialakításánál igyekeztünk ügyelni rá, hogy mindenki számára komfortos legyen. Fő szempont volt az egyszerű kialakítás, a modern és elegáns megjelenés: 

JELENTKEZÉS

Az alábbi űrlap segítségével könnyedén kapcsolatba tudunk kerülni egymással, és első körben leírhatod nekünk vízióidat, terveidet, és álmaidat, valamint hogyan képzeled el az együttműködést velünk. Mi már  nagyon kíváncsiak vagyunk rád, és arra is hogyan tudjuk támogatni egymást! Javasoljuk, hogy az űrlap beküldése mellé írj nekünk egy emailt a  hello@wakeupcommunitycenter.com címre, hogy jelentkezésed mindenképpen eljusson hozzánk, vagy keress bennünket telefonon a +3630 532 9765 -ös telefonszámon.

TOP