Csatlakozz csapatunkhoz!

Legyél te is egy elhivatott, dinamikus csapat tagja, kik azért kelnek fel nap, mint nap, hogy megvalósítsák álmaikat, és hobbijukból pénzt termelhessenek. Mi itt a WakeUp Community Centernél támogatunk téged ötleteidben, és segítünk, hogy álmaid megvalósulhassanak.

Mi itt a WakeUp Community Centernél az élet legkülönbözőbb területeiről érkeztünk, de volt bennünk egy közös szál, az embereken való segítés, és a siker orientáltság. Mit is csinálhattunk volna, ha nem egy teljesen nyitott szervezetet, ahol nincsenek tabu témák, és mindenki megtalálhatja, vagy éppen megalkothatja azt a divíziót, amiről már gyermekkora óta álmodott. Egy dolog számít nálunk, hogy jól érezd magad, valamint tegyél az álmaidért, mert maguktól nem valósulnak meg, van egy alap mondásunk is miszerint “szeretettel, és humorral bárit lehet”

... ezért éri meg klubtagnak lenni ...

 • magasan képzett szakemberek vesznek majd körül téged, hogy segítsenek neked,
 • felszerelt, inspiráló környezet, hogy nyugodtan kibontakozhass, és dolgozhass az álmaidon,
 • modern eszközök, hogy munkavégzésben semmi se gátolhassa a csapatot,
 • fiatalos mentalitás, mert csapatunk nagy része pont a legjobb 30-as korban van, már nem vagyunk naivak, de még nem is túlérettek,
 • kedvezményes terembérlésre biztosítunk neked lehetőséget a város különböző pontjain,
 • nyitott tanfolyamainknál akár oktatóképzésen is részt vehetsz, hogy oktathass,
 • kedvezményesen vehetsz részt kozmetikai, valamint masszázs szolgáltatásokon,
 • segítünk hirdetni magadat, hogy minél több embert meg tud fogni szuper szolgáltatásaiddal,
 • belső tanfolyamainkra (WakeUp Energy Healing, WakeUp Life Prank) akár 90% kedvezményt biztosítunkcsapattagjainknak,
 • hagyunk lehetőséget arra is, hogy magazinunknál cikkeket jeleníts meg, és hirdesd benne magad,
 • előadásaink árából 25% kedvezményt biztosítunk neked, és egy barátod számára,
 • akár előadásokat is tarthatsz nálunk különféle témákban, a hétfői hétindítókban,

és a tagsági díj most csak:

0

FORINT/ hónap

TUDJ MEG TÖBBET

Csapatunk elhatározta, hogy hivatásszerűen segíti az embereket, ehhez azonban arra van szükség, hogy elsősorban mindenki saját magának segítsen, és felépítsen maga köré egy olyan biztos lábakon álló életet, amelyből erőt meríthet a munkához. Csapatunk célul tűzte ki 2019. évre, hogy még két  életmódközpontot nyit meg Budapest területén, melyek helyet adnak irodánknak, valamint előadásainknak, és különféle szolgáltatásainknak (kozmetika, masszázs) is. Az egyiket a Budai oldal szívében a Móricz Zsigmond körtéren, egy másikat pedig a pesti oldalon a Ferenciek terén. Öt éves tervünkben szerepel egy hatalmas önfejlesztő est szervezése az Arénában, valamint kifejleszteni a WakeUp Energy Healing további tanfolyamait, mellyel több millió embernek segíthetünk világszerte. Ha van egy jó ötleted mi meghallgatjuk, és amennyiben látunk rá potenciált máris nekiállunk kidolgozni a részleteket, hogy közös erővel megvalósítsuk azokat. 

Embereket az élet minden területéről keresünk, hiszen szervezetünk sokrétű ágazatokra terjed ki. Elsősorban vállalkozókat, vagy magánszemélyi számos adózókat keresünk életmód központjainkba, kik lehetnek jógaoktatók, pszichológusok, coachok, vagy egyéb energetikai hálózat oktatói, kezelői. Emellett központjainkban kialakított galériánkhoz keresünk képzőművészeket, vagy tehetséges festőket, kiknek műveit kiállíthatjuk folyosóinkon, és egyéb termeink falain. Magazinunk folyamatosan várja tehetséges írók műveit, írásait, amelyeket online felületeinken közzéteszünk. 

Szervezetünk működéséhez elengedhetetlen a belső munkavégzés, így nyitott pozícióinkra is keressük belső munkatársainkat, egyesületi tagjainkat. 

Fiatalos, lendületes csapat vagyunk, akik meghallgatják egymás ötleteit, és ha fantáziát látunk benne meg is valósítjuk azokat eszközök között nem válogatva, de mégis etikusan igyekszünk a célok felé eljutni. Partnereink számára kedvezményesen biztosítunk helyszínt a munkavégzéshez, valamint online megjelenési platformot, és személyes tanácsadást, hogy a közös munka a lehető legrövidebb időn belül sikeresen teljesítve legyen. 

Csapattagságnál kiemelkedően fontos, hogy legyenek álmaid, vízióit, és terveid a jövőt illetően. Előnyben részesítjük azt, ha van egyéniséged, stílusod, és hát persze humorod. 

Tudj csapatban dolgozni, ne ijedj meg a kihívásoktól, és legyél szeret teljes egyéniség. 

A WakeUp Community Center sokrétű szervezet, amelynek nem szabhat határt szinte semmi sem. Az élet minden területén jelen tudunk lenni amelyet megcélzunk magunknak, és közösen energiát fektetünk bele. Minden ember nálunk más álmokkal és célokkal van nálunk, de mint említettük sok bennünk a közös pont. Életmódközpontjaink, melyek teret adnak a munkavégzésre kiválóan alkalmasak előadások megtartására, valamint a egyéb relaxációs tevékenységek, mint masszázs, kozmetika, és egyéb kezelések folytatására, így keressük partnerszolgáltatóinkat is, kik kedvezményesen termet bérelnek nálunk, mi pedig segítjük őket, hogy az érdeklődők ránk találjanak. Magazinunk a hirdetési összegekből termel profitot, valamint ügynökségünk a hozzánk forduló emberek álmait valósítja meg, közös erővel. 

Minden pénteken találkozunk, a WakeUp MeetUp keretein belül, és megvitatjuk a terveket, kiosztjuk egymás között a feladatokat, és megtervezzük előadásainkat, ezeken a megbeszéléseken olykor a leghajmeresztőbb ötletek kerülnek szóba, és ilyenekből születnek meg a legnagyobb sikerek. Közös kapcsolati tőkénkből megtaláljuk azokat az embereket, akik legalkalmasabbak az éppen aktuális projekthez. 

ONLINE JELENTKEZÉS

Az alábbi űrlap segítségével könnyedén kapcsolatba tudunk kerülni egymással, és első körben leírhatod 
nekünk vízióidat, terveidet, és álmaidat, valamint hogyan képzeled el az együttműködést velünk. 
Mi már  nagyon kíváncsiak vagyunk rád, és arra is hogyan tudjuk támogatni egymást! 

TOP