Szia, legyél csapatunk tagja Te is!

A WakeUp Community Center egy álmokkal teli, fiatalos dinamikus csapat akik együtt közösen nem ismernek lehetetlent. Hiszünk egymás ötleteiben, terveiben és kiemelkedően támogatjuk egymást az álmok valóraváltásában. Partnereink az élet különböző területeiről érkeztek kozzánk, de egy mindenkiben közös. Szeretnénk a világot világot napról napra egy kicsit jobb hellyé varázsolni amiért folymaatosan teszünk és dolgozunk. Rájöttünk, hogy szeretettel, humorral, összetartással és kitartással bármit elérhetünk. Ha szeretnél te is egy ilyen szupercsapat tagja lenni és átélni a #WAKEUPLIFEISGOOD mentalitást csatlakozz hozzánk!

...többek között ezért éri meg csapatunkhoz tartozni...

 • üzleti kapcsolatépítési lehetőséget biztosítunk neked partnereink által,
 • díjmentesen biztosítunk neked partnerszerződésedtől függően stúdiónkban teremhasználatot
 • havonta egy alkalommal szervezünk partnereinkkel WakeUp MeetUp munkamegbeszélést,
 • évente négy alkalommal tartunk ingyenes nyílt napokat ahol bővítheted klienseid körét,
 • automatikusan részesülsz a WakeUp Business kártya előnyeiben,
 • 50% kedvezmény masszázs és egyéb szolgáltatásaink árából,
 • partnercégeinknél lehetőséget biztosítunk közösségi rendezvényeken bemutatkozni,
 • adunk honlapunkon egy aloldalt, ahol bemutatkozhatsz és a kliensek könnyebben rádtalálhatnak majd,
 • segítünk felépíteni személyes márkád a logotervezéstől egészen a közösségi média platformokig,
 • háttércsapatot biztosítunk neked email konzultációval,
 • magazinunk lehetőséget biztosíthat neked írásaid, blogjaid terjesztésére, megjelenítésére,
 • állandó előadónk lehetsz saját szervezésű előadásainkon, rendezvényeinken,
 • tehetséges alkotóművészeket segítünk mentorálni, és karrierjük elindításában,

havidíj most akár

0

forinttól havonta.

További csomagjainkról, valamint a csatlakozás menetéről tájékozódj jelen oldal alján található gyakori kérdések pontnál. 

...ismerd meg partnereinket, akik már minket választottak...

Mi hosszútávon gondolkozunk, így büszkék vagyunk rá, hogy több olyan partnerrel dolgozhatunk együtt, akik már 4. éve csapatunkat erősítik. Mindenki az élet különböző területéről érkezett hozzánk. Pályályukat van ki színművészként, orvosként, ügyvédként, vagy éppen rendvédelmi dolgozóként kezdte, majd később váltott szakmát hivatásra. 

...küld el jelentkezésed és tartozz közénk...

Az alábbi űrlap segítségével könnyedén kapcsolatba tudunk kerülni egymással.  Írd meg nekünk vízióidat és álmaidat. Mi már  nagyon kíváncsiak vagyunk rád! 

Gyakran Ismételt Kérdések

Szerződéskötésnél a partnereknek van egy 50.000 forintos belépési költsége amely tartalmazza a honlapunkra való felkerülés valamint a WakeUp Community Center által biztosított ügyfelek irányába kiadható partneri email cím teljes költésgeit, valamint a partnereknek lehetőséget biztosítunk rá, hogy fél évente részt vegyenek egy teljes portfóliófotózáson, valamint egyéb adminisztrációs költségeket is tartalmazza. Lehetőséget biztosítunk részletfizetésre! 

BASIC CSOMAG
fent felsoroltak mellett havi 1 óra személyes konzultáció az ügynökséggel, havi 12 óra díjmentes teremhasználat,

SMART CSOMAG
fent felsoroltak mellett havi 2 óra személyes konzultáció az ügynökséggel, havi 38 óra díjmentes teremhasználat,

SUPER CSOMAG
fent felsoroltak mellett havi 3 óra személyes konzultáció az ügynökséggel, havi 75 óra díjmentes teremhasználat,

PREMIUM CSOMAG
fent felsoroltak mellett havi 4 óra személyes konzultáció az ügynökséggel, havi 112 óra díjmentes teremhasználat,

Csapatunk elhatározta, hogy hivatásszerűen segíti az embereket, ehhez azonban arra van szükség, hogy elsősorban mindenki saját magának segítsen, és felépítsen maga köré egy olyan biztos lábakon álló életet, amelyből erőt meríthet a munkához. Csapatunk célul tűzte ki 2019. évre, hogy még két  életmódközpontot nyit meg Budapest területén, melyek helyet adnak irodánknak, valamint előadásainknak, és különféle szolgáltatásainknak (kozmetika, masszázs) is. Az egyiket a Budai oldal szívében a Móricz Zsigmond körtéren, egy másikat pedig a pesti oldalon a Ferenciek terén. Öt éves tervünkben szerepel egy hatalmas önfejlesztő est szervezése az Arénában, valamint kifejleszteni a WakeUp Energy Healing további tanfolyamait, mellyel több millió embernek segíthetünk világszerte. Ha van egy jó ötleted mi meghallgatjuk, és amennyiben látunk rá potenciált máris nekiállunk kidolgozni a részleteket, hogy közös erővel megvalósítsuk azokat. 

Szakembereket az élet minden területéről keresünk, hiszen szervezetünk sokrétű ágazatokra terjed ki. Elsősorban vállalkozókat, vagy adószámos magánszemélyeket keresünk életmód stúdióinkba, kik lehetnek jógaoktatók, pszichológusok, coachok, vagy egyéb energetikai hálózat oktatói, kezelői. Emellett központjainkban kialakított galériánkhoz keresünk képzőművészeket, vagy tehetséges festőket, kiknek műveit kiállíthatjuk folyosóinkon, és egyéb termeink falain. Magazinunk folyamatosan várja tehetséges írók műveit, írásait, amelyeket online felületeinken közzéteszünk.

Fiatalos, lendületes csapat vagyunk, akik meghallgatják egymás ötleteit, és ha fantáziát látunk benne meg is valósítjuk azokat eszközök között nem válogatva, de mégis etikusan igyekszünk a célok felé eljutni. Partnereink számára kedvezményesen biztosítunk helyszínt a munkavégzéshez, valamint online megjelenési platformot, és személyes tanácsadást, hogy a közös munka a lehető legrövidebb időn belül sikeresen teljesítve legyen. 

Központjaink kialakításánál igyekeztünk ügyelni rá, hogy mindenki számára komfortos legyen. Fő szempont volt az egyszerű kialakítás, a modern és elegáns megjelenés: 

TOP