Csatlakozz csapatunkhoz!

Legyél te is egy elhivatott, dinamikus csapat tagja, kik azért kelnek fel nap, mint nap, hogy megvalósítsák álmaikat, és hobbijukból pénzt termelhessenek. Mi itt a WakeUp Community Centernél támogatunk téged ötleteidben, és segítünk, hogy álmaid megvalósulhassanak.

Mi itt a WakeUp Community Centernél az élet legkülönbözőbb területeiről érkeztünk, de volt bennünk egy közös szál, az embereken való segítés, és a siker orientáltság. Mit is csinálhattunk volna, ha nem egy teljesen nyitott szervezetet, ahol nincsenek tabu témák, és mindenki megtalálhatja, vagy éppen megalkothatja azt a divíziót, amiről már gyermekkora óta álmodott. Egy dolog számít nálunk, hogy jól érezd magad, valamint tegyél az álmaidért, mert maguktól nem valósulnak meg, van egy alap mondásunk is miszerint “szeretettel, és humorral bárit lehet”. Szolgáltatásban együttműködő partnereinkkel tudjuk biztosítani a központjainkba betérő embereknek a lehető legkomfortosabb kényelmet, így reméljük, hogy hamarosan téged is partnereink között tudhatunk. Ők már minket válaszottak: 

...ezért éri meg klubtagnak lenni...

 • magasan képzett szakemberek vesznek majd körül téged, hogy segítsenek neked,
 • felszerelt, inspiráló környezet, hogy nyugodtan kibontakozhass, és dolgozhass az álmaidon,
 • modern eszközök, hogy munkavégzésben semmi se gátolhassa a csapatot,
 • fiatalos mentalitás, mert csapatunk nagy része pont a legjobb 30-as korban van, már nem vagyunk naivak, de még nem is túlérettek,
 • kedvezményes terembérlésre biztosítunk neked lehetőséget a város különböző pontjain,
 • nyitott tanfolyamainknál akár oktatóképzésen is részt vehetsz, hogy oktathass,
 • kedvezményesen vehetsz részt kozmetikai, valamint masszázs szolgáltatásokon,
 • segítünk hirdetni magadat, hogy minél több embert meg tud fogni szuper szolgáltatásaiddal,
 • belső tanfolyamainkra (WakeUp Energy Healing, WakeUp Life Prank) akár 90% kedvezményt biztosítunkcsapattagjainknak,
 • hagyunk lehetőséget arra is, hogy magazinunknál cikkeket jeleníts meg, és hirdesd benne magad,
 • előadásaink árából 25% kedvezményt biztosítunk neked, és egy barátod számára,
 • akár előadásokat is tarthatsz nálunk különféle témákban, a hétfői hétindítókban,

tagsági díj most akár

0

forinttól/ hónap, amely az ÁFA összegét tartalmazza.

TUDJ MEG TÖBBET

Csapatunk elhatározta, hogy hivatásszerűen segíti az embereket, ehhez azonban arra van szükség, hogy elsősorban mindenki saját magának segítsen, és felépítsen maga köré egy olyan biztos lábakon álló életet, amelyből erőt meríthet a munkához. Csapatunk célul tűzte ki 2019. évre, hogy még két  életmódközpontot nyit meg Budapest területén, melyek helyet adnak irodánknak, valamint előadásainknak, és különféle szolgáltatásainknak (kozmetika, masszázs) is. Az egyiket a Budai oldal szívében a Móricz Zsigmond körtéren, egy másikat pedig a pesti oldalon a Ferenciek terén. Öt éves tervünkben szerepel egy hatalmas önfejlesztő est szervezése az Arénában, valamint kifejleszteni a WakeUp Energy Healing további tanfolyamait, mellyel több millió embernek segíthetünk világszerte. Ha van egy jó ötleted mi meghallgatjuk, és amennyiben látunk rá potenciált máris nekiállunk kidolgozni a részleteket, hogy közös erővel megvalósítsuk azokat. 

Amennyiben állandó partnerünk vagy, akkor a lehetőségek száma majdnem határtalan. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy egyéni megállapodással kössünk szerződést. Összegyűjtöttük azokat a csomagokat, amelyekre eddig a legnagyobb kereslet volt eddig nálunk. 

óraszám1-3 főig4-14 főig15-30 fő
12 óra14.500 forint33.499 forint77.999 forint
38 óra35.000 forint82.999 forint189.000 forint
75 óra65.000 forint154.999 forint354.000 forint
115 óra95.000 forint226.999 forint519.000 forint

Szakembereket az élet minden területéről keresünk, hiszen szervezetünk sokrétű ágazatokra terjed ki. Elsősorban vállalkozókat, vagy magánszemélyi számos adózókat keresünk életmód központjainkba, kik lehetnek jógaoktatók, pszichológusok, coachok, vagy egyéb energetikai hálózat oktatói, kezelői. Emellett központjainkban kialakított galériánkhoz keresünk képzőművészeket, vagy tehetséges festőket, kiknek műveit kiállíthatjuk folyosóinkon, és egyéb termeink falain. Magazinunk folyamatosan várja tehetséges írók műveit, írásait, amelyeket online felületeinken közzéteszünk. 

Szervezetünk működéséhez elengedhetetlen a belső munkavégzés, így nyitott pozícióinkra is keressük belső munkatársainkat, egyesületi tagjainkat. 

Fiatalos, lendületes csapat vagyunk, akik meghallgatják egymás ötleteit, és ha fantáziát látunk benne meg is valósítjuk azokat eszközök között nem válogatva, de mégis etikusan igyekszünk a célok felé eljutni. Partnereink számára kedvezményesen biztosítunk helyszínt a munkavégzéshez, valamint online megjelenési platformot, és személyes tanácsadást, hogy a közös munka a lehető legrövidebb időn belül sikeresen teljesítve legyen. 

Központjaink kialakításánál igyekeztünk ügyelni rá, hogy mindenki számára komfortos legyen. Fő szempont volt az egyszerű kialakítás, a modern és elegáns megjelenés: 

 

JELENTKEZÉS

Az alábbi űrlap segítségével könnyedén kapcsolatba tudunk kerülni egymással, és első körben leírhatod 
nekünk vízióidat, terveidet, és álmaidat, valamint hogyan képzeled el az együttműködést velünk. 
Mi már  nagyon kíváncsiak vagyunk rád, és arra is hogyan tudjuk támogatni egymást! 
Javasoljuk, hogy az űrlap beküldése mellé írj nekünk egy emailt a 
hello@wakeupcommunitycenter.com címre, hogy jelentkezésed
mindenképpen eljusson hozzánk, vagy keress bennünket
telefonon a +3630 532 9765 -ös telefonszámon.
KÖSZÖNJÜK!

TOP