PARTNERPROGRAMUNK ÉPPEN MEGÚJUL!

Üdvözlünk! A WakeUp Community Center partnerprogramja éppen átszervezés alatt áll! Kérünk, hogy látogass vissza később, vagy tekintsd meg a WakeUp Stúdió alkalmi vagy állandó terembérleti csomagjait, vagy a WakeUp Ügynökség CoWorking szolgáltatásait!

ELENGEDJÜK A BELÉPÉSI DÍJAT!

Indítsd jól a nyarat és csatlakozz a WakeUp Community Center vállalkozói csapatához és vállalkozásod mellé legyen irodád vagy terápiás helyiséged, ahol az ügyfeleidet fogadhatod mi pedig melléd egy szuper csapatot biztosítunk neked! 

A BELÉPÉSI DÍJ MOST

INGYENES

HAVIDÍJ PEDIG MÁR

15.000 forinttól

Amit biztosítunk neked

Igyekeztünk mindent egy csokorba fonni, amire egy vállalkozónak szüksége lehet a fennmaradáshoz és a piacon való sikeres szerepléshez.
Mi mindezt biztosítjuk neked, a többi már csak rajtad múlik, hogy élsz-e a lehetőségeiddel. 

Honlap megjelenés

Kapsz egy saját oldalt munkatársaink között, ahol feltüntetheted szolgáltatásaid listáját, valamint elérhetőségeid, hogy az ügyfelek könnyebben megtaláljanak.

Partnerfotózás

Havonta biztosítunk neked lehetőséget arra, hogy részt vegyél egy fotózáson. Szeretünk friss anyagokkal dolgozni és azokat kommunikálni ügyfeleinknek.

Publikálási lehetőség

A WakeUp Magazin lehetőséget ad neked arra, hogy írásokat jeleníts meg. Cserébe mi ezért neked egy extra megjelenést adunk és textlinket helyezünk el az írásaidban.

Helyszín használatot

Stúdióinkat a választott csomagodnak megfelelő óraszámig szabadon használhatod konzultációkra, megbeszélésekre és szolgáltatásaid értékesítésére.

E-mail konzultációt

Ha elakadtál valamiben vállalkozásod közben, akkor emailben lehetőséged van kérdezni tőlünk, mi pedig legjobb tudásunk alapján igyekszünk segíteni neked.

Online megjelenés

Rendszeresen közzétesszük partnereink eseményeit, szolgáltatásait és akcióit a közösségi média felületeken is. Együtt többre vihetjük.

Összetartó csapatot

Szép dolog egyéni vállalkozónak lenni, de csapatban mindig könnyebb dolgozni. Nálunk megtartod a függetlenséged és az életed felett a döntést annyi különbséggel, hogy itt van kihez fordulni ha elakadtál.

Munkamegbeszéléseket

Havonta minimum egy alkalommal tartunk munkamegbeszélést partnereinkkel, ahol az aktuális akciókat, kampányokat és bármi egyéb észrevételeket beszélünk át.

Események és kampányok

Rendszeresen vannak közös programjaink partnereinkkel. Nyílt napok, beszélgetős estek, jótékony kapmányok, stb., amelyek remek lehetőséget biztosítanak neked ügyfelet szerezni.

Csökkentettük a hűségidőt!

Ha vállalkozó vagy, akkor biztosan Te is sokat tervezel és a jövőre fókuszálva éled mindennapjaid. Azt tapasztaljuk, hogy a jelenlegi felborult életritmusban egy évre előre tervezni szinte lehetetlen így arra a következtetésre jutottunk, hogy hűségidőnket a felére csökkentjük. 

A HŰSÉGIDŐ MOST CSAK

0

HÓNAP

A hűségidő csökkenés csak a 2021. május 1. napja után megkötött szerződésekre érvényes!

Választható csomagajánlatok

Ha már unod a terembérlést ami egy rakás pénzedbe is kerül, akkor mi tudunk neked egy jobb opciót ajánlani. Jelenlegi akciónk keretén belül fél évig partnerünk leszel, akkor a következő csomagajánlatokat ajánljuk figyelmedbe, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki magadból és vállalkozásodból. 

BASIC CSOMAG

15.000 forint/ hónap

SMART CSOMAG

35.000 forint/ hónap

PREMIUM CSOMAG

95.000 forint/ hónap

SUPER CSOMAG

65.000 forint/ hónap

Ahhoz, hogy versenyképesek maradhassunk és minőségi szolgáltatásokat nyújthassunk üzleti partnereink irányába éves arculatba illesztési díjat vezettünk be, amely a szerződéskötéskor egy- vagy akár két részletben is befizethető. Az arculatba illesztés éves díja: 50.000 forint, amely májusban 0 forint. 

Akik minket választottak

Dolgozz velünk közösen, és jelenj meg minél több felületen és legyen fix helyszíned a belvárosban, ahol ügyfeleid fogadhatod. A WakeUp Community Center folyamatosan naprakész és fejlődő vállalat, hogy szolgáltatásban együttműködő alvállalkozóinknak a lehető legjobb dolgokat biztosíthassuk. Hosszú távon gondolkozunk partnereinkkel, így több partnerünk dolgozik velünk már a kezdetek óta. 

Nézz körül nálunk

Jelentkezz még most!

Töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessetek a személyes találkozóhoz! Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk rád!

Gyakori kérdések

A beérkező jelentkezéseket kollégáink feldolgozzák, majd felveszik a jelentkezőkkel a kapcsolatot telefonon. Biztosan javasolni fogunk egy személyes találkozót amely közben bemutatjuk neked stúdiónkat – ez jelen esetben online hívásban lehetséges. Az egyeztetés során megbeszélünk minden fontosabb kérdést, és átbeszéljük a lehetséges együttműködés folyamatát. Az egyeztetés után elküldjük a szerződéstervezetet véleményezésre. Amennyiben az újonnan csatlakozó partner a szerződésmegkötés mellett dönt akkor kollégáink elkészítik a végleges szerződést, amelyet visszaküldünk a csatlakozó partnernek átolvasásra. A szerződést a minimum belépési díj 50%-ának megfizetésével lehet abban az esetben, ha a partner kötelezettséget vállal a fennmaradt 50% maximum 2 hónapos határidejű megfizetésére. 

A szerződéskötés és a belépési díj megfizetése után kollégáink elküldenek egy adatbekérőt, valamint egy átfogó éves előretervezést partnerünk részére amely tartalmazza az éves programokat, megbeszélések időpontját is. Az adatbekérő után a partner elküldi számunkra a szükséges információkat, bemutatkozást, szolgáltatási listát, valamint kapcsolattartási adatokat. Az információk beérkezése után elkészítjük partnerünk személyes oldalát honlapunkon, valamint saját email WakeUp Community Center által biztosított email címét. 

Szakembereket az élet minden területéről keresünk, hiszen szervezetünk sokrétű ágazatokra terjed ki. Elsősorban vállalkozókat, vagy adószámos magánszemélyeket keresünk életmód stúdióinkba, kik lehetnek jógaoktatók, pszichológusok, coachok, vagy egyéb energetikai hálózat oktatói, kezelői. Emellett központjainkban kialakított galériánkhoz keresünk képzőművészeket, vagy tehetséges festőket, kiknek műveit kiállíthatjuk folyosóinkon, és egyéb termeink falain. Magazinunk folyamatosan várja tehetséges írók műveit, írásait, amelyeket online felületeinken közzéteszünk.

Csapatunk elhatározta, hogy hivatásszerűen segíti az embereket, ehhez azonban arra van szükség, hogy elsősorban mindenki saját magának segítsen, és felépítsen maga köré egy olyan biztos lábakon álló életet, amelyből erőt meríthet a munkához. Csapatunk célul tűzte ki 2020. évre, hogy még két  életmódközpontot nyit meg Budapest területén, melyek helyet adnak irodánknak, valamint előadásainknak, és különféle szolgáltatásainknak (kozmetika, masszázs) is. Az egyiket a Budai oldal szívében a Móricz Zsigmond körtéren, egy másikat pedig a pesti oldalon a Ferenciek terén. Öt éves tervünkben szerepel egy hatalmas önfejlesztő est szervezése az Arénában, valamint kifejleszteni a WakeUp Energy Healing további tanfolyamait, mellyel több millió embernek segíthetünk világszerte. Ha van egy jó ötleted mi meghallgatjuk, és amennyiben látunk rá potenciált máris nekiállunk kidolgozni a részleteket, hogy közös erővel megvalósítsuk azokat. 

Fiatalos, lendületes csapat vagyunk, akik meghallgatják egymás ötleteit, és ha fantáziát látunk benne meg is valósítjuk azokat eszközök között nem válogatva, de mégis etikusan igyekszünk a célok felé eljutni. Partnereink számára kedvezményesen biztosítunk helyszínt a munkavégzéshez, valamint online megjelenési platformot, és személyes tanácsadást, hogy a közös munka a lehető legrövidebb időn belül sikeresen teljesítve legyen.