Köszönt a WakeUp Life Studio

Az első WakeUp Life Stúdió 2016-ban nyitotta meg kapiut a nagyközönség előtt. Azóta számtalan átalakuláson, fejlesztésen estek át központjaink, hogy elérjük a mai formánkat. Közel 30 féle kezeléssel, és foglalkozással várjuk vendégeinket nap mint nap, 2020. év tavaszától budapesten is két helyen, az országban összesen négy, európában pedig összesen öt központban.

Találkozzunk rendezvényeinken

A WakeUp Life Studiók számtalan programmal készülnek hónapról hónapra. Évente 5 ingyenes nyílt napot tartunk, ahol bárki aki szeretné térítésmentesen próbálhatja ki szolgáltatásainkat, vehet részt előadásokon, és körbeszélgetéseken. A programok stúdiónként eltérhetnek egymástól, de az esemény részletekre kattintva pontosan láthatod a részleteket.

[slide-anything id=”4712″]

Ismerd meg szolgáltatóink

Szolgáltatásban együttműködő partnereink már várják, hogy megismerjenek téged. Partnereink rendszeresen továbbképzik magukat, hogy foglalkozásaikon a lehető legjobb teljesítményt nyújthassák neked. Csekkold le őket most!

Vegyél részt kezeléseken

Hatalmas nagy szeretettél, és még annál is nagyobb szakértelemmel várnak szolgáltatásban együttműködő partnereink. Megtalálható kínálatunkban az összes nagyobb energetikai hálózat kezelője, oktatója, valamint pszichológusok, és coachok is várják a fejlődni vágyókat.

Alkalmankénti teremhasználat

A WakeUp Life Stúdiók 2020. január 1. napjától alkalmankénti teremhasználatra is biztosítanak lehetőséget különféle foglalkozásokra.

Legyél WakeUp Business tag

Ha WakeUp Business tag vagy, akkor számtalan kedvezményben részesítünk. Többek között kedvezményes a teremhasználat, és bizonyos tanfolyamokon szolgáltatásokon 90% kedvezménnyel vehetsz részt. Takintsd meg a részleteket.