Elindítottuk a WakeUp PiReP rendszert!

Elindítottuk a WakeUp PiReP rendszert!

Ha mást nem is tanított nekünk a tavalyi 2020-as év, azt biztosan megmutatta, hogy mennyire fontos egy cég életében a hatékony online munkavégzés. A WakeUp Community Center Kft. a tavalyi évben számtalan változást indított útjára, amely az online ágának erősítését szolgálta és ezeket a fejlesztéseket a mai napig sikerrel alkalmazzuk és folytatjuk idén is.

A szolgáltatásban együttműködő alvállalkozói partnereinkkel szükségét éreztük egy könnyen kezelhető belső információs portálnak, ahol könnyedén közölhetünk egymással információt, valamint a partnerek pár kattintással jelezhetik nekünk kéréseiket.

A WakeUp PiReP egy mozaik szó, amely a Partnerinformációs és Regisztrációs Portál szavakból mosódott össze. A WakeUp Community Center Kft. 2021. január 29. napján tesztelésre átadta a WakeUp PiReP oldalt, amely a tervek szerint megkönnyíti a vállalkozó partnerekkel való együttműködést. A partnerek ennek a portálnak használatával többek között egy helyen intézhetik a cég által szervezett programokra, továbbképzésekre és fotózásokra való bejelentkezést, kezelhetik a teremfoglalási rendszert, következik a cég aktuális projektjeit, valamint ügynökségi szolgáltatásokat vehetnek igénybe.