RENDKÍVÜLI FIGYELMEZTETÉS
Tájékoztatunk, hogy a COVID-19 miatt hirdetett járványhelyzet miatt minden eseményünket egyéni formában szervezzük meg. A tanfolyamokon, és továbbképzéseken valamint egyéb eseményeken kiemelten figyelünk a járványügyi előírások betartására. A nyílt napoknál pedig időpont foglalás alapján tudsz részt venni az általad választott szolgáltatásokon. Természetesen az online események esetében sem tüsszentünk majd senkit arcba, nehogy a számítógépen keresztül terjedő vírus legyen a következő világjárvány.
Várunk szeretettel! 

Események betöltése

« Összes Események

Boldog FÉRFI napot! – Access Bars kezelői nap

2021. március 8. 2:00 du. . 5:00 du. CET

9900forint / fő

Nőnapon minden a nőkről szól, szerintem meg kapjanak a férfiak is valamit! Ezen a napon olyan kezelőnapot tartok, amikor csak férfiakat várok Access Bars kezelésre! Gyere nézd meg, mit adhat ez a kezelés az életedhez, mi változik utána!

Mi az Access Bars®?

Egy gyengéd kézrátételes módszer, amelyet Gary Douglas mutatott be a 90-es évek elején. 32 energia sávból áll, amelyek az agyadon át és körben futnak. Ezek a bar-ok bizonyos “bar pontokat” kötnek össze, és az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. Az Access Bars® kezelés alatt a kezelő finoman megérinti ezeket a pontokat, hogy feloldja/semlegesítse a gondolatok stb. elektromagnetikus töltését, amelyek korlátozhatnak téged az érintett életterületeken.Hogy néz ki egy kezelés? A kezelés ruhában, kezelőágyon történik, nyugodt körülmények között, a fejen található 32 pont (a bar-ok) különböző kombinációkban való finom érintésével. A kezelés időtartama 60-90 perc. Minden kezelés más és más még akkor is, ha ugyanannál a kezelőnél jársz. Jó úgy időzíteni, hogy utána ne kelljen rohanni valami stresszes elfoglaltságra. 


Mire jó az Access Bars®? Olyan, mintha bevennéd a leszarom tablettát. Ez néha nem árt. Azt is szokták mondani róla, hogy a legjobb esetben az egész életed megváltozik a kezelés után, legrosszabb esetben pedig pihentél egy jót. Hát, nagyon nem veszíthet senki. Egyébként pedig- stresszoldásra- félelem, szorongás, pánik csökkentésére- hiperaktivitás, figyelemzavar, magatartászavar csökkentésére- vizsgadrukk csökkentésére- alvásproblémákra- elakadások feloldására az élet bármely területén- egészségügyi, testsúly problémákra- traumaoldásra … és még sok egyéb másra használható.

BEJELENTKEZÉS

Takács Györgyi

+36 20 434 1519

wakeupcenter.com/takacs-gyorgyi/

HELYSZÍN

WakeUp Life Center – Ferenciek

1053 Budapest, Ferenciek tere 4.
Budapest, Pest 1053 Magyarország
+ Google Térkép
+ 36 30 464 8193
www.wakeupcommunitycenter.com/ferenciek

Mi már nagyon várjuk, hogy találkozzunk veled! 

A WakeUp Community Center Kft. fenntartja az események változtatásának jogát.