Események betöltése

« Összes Események

MEGNYITÓ – Ferenciek tere – immár az 5.

április 5 @ 6:00 du. 8:00 du. CET

Hatalmas nagy szeretettel hívunk és várunk mindenkit 2019. április 5. napján pénteken 18:00 órakor legújabb központunk megnyitójára, amely más lesz mint az eddigi küldetéseink. Most biztosan azt kérdezed, hogy miért lesz más ez a megnyitó, mint az eddigiek… nos, hát legyen ez a mi titkunk, amit a megnyitón elárulunk nektek. A megnyitó alkalmával olyan dolgokba nyerhetsz betekintést, ami egészen eddig titok volt a publikum előtt, valamint az eseménnyel egy időpontban felfedjük jövőbeni projektjeinket, és bemutatjuk kollégáinkat, akikkel számtalan rendezvényen, vagy egyéb kezeléseken találkozhatsz a jövőben. 

Az eseményen kizárólag meghívóval vehetsz részt. Amennyiben szeretnél velünk ünnepelni írj nekünk egy emailt a hello@wakeupcommunitycenter.com címre a részletek egyeztetése végett. Az esemény jellegére való tekintettel kérjük, hogy öltözékedre fokozottan ügyelj.

Az eseményen hang-, videó-, és fénykép felvétel készülhet, amelyet a WakeUp Community Center, és partnerei szabadon felhasználhatnak!

ONLINE JELENTKEZÉS

TELT HÁZ – ERRE AZ ESEMÉNYRE NEM TUDSZ MÁR JELENTKEZNI!
Minden résztvevőt emailben tájékoztatunk a részletekről!

HELYSZÍN ÉS KAPCSOLAT

WakeUp Life Center – Ferenciek

1053 Budapest, Ferenciek tere 4.
Budapest, Pest 1053 Magyarország
+ Google Térkép
+ 36 30 464 8193
www.wakeupcommunitycenter.com/ferenciek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Találkozzunk minél több rendezvényünkön, és legyél te is a WakeUp Family tagja!