RENDKÍVÜLI FIGYELMEZTETÉS
Tájékoztatunk, hogy a COVID-19 miatt hirdetett járványhelyzet miatt minden eseményünket egyéni formában szervezzük meg. A tanfolyamokon, és továbbképzéseken valamint egyéb eseményeken kiemelten figyelünk a járványügyi előírások betartására. A nyílt napoknál pedig időpont foglalás alapján tudsz részt venni az általad választott szolgáltatásokon. Természetesen az online események esetében sem tüsszentünk majd senkit arcba, nehogy a számítógépen keresztül terjedő vírus legyen a következő világjárvány.
Várunk szeretettel! 

Események betöltése

« Összes Események

VALENTIN nyíltNAP – avagy a szerelem mindenkinek mást jelent

2021. február 21. 12:00 du. . 7:00 du. CET

Közeledik a Valentin nap, amit a világ számos országában a szerelem ünnepeként tartanak nyilván. Mi magyarok, mint oly sok mindenben ebben is megosztóak vagyunk még. Az időben oly messzire nem is kell mennünk, hiszen elég csak a nemrégiben elfogadott családjogi törvényre gondolnunk, amelyet az alaptörvény sokadik módosítása követett. Mi itt a WakeUp-nál politikától, vallástól, és minden egyéb megmozdulástól függetlenül végezzünk munkánkat, és saját éttapasztalatunkból merítve igyekszünk alkotni. Cégünk minden ében négy ingyenes nyílt napot szervez, hogy megismertessük az embereket egy pozitívabb életszemlélettel, és örömöt csempészhessünk a mindennapokba.

A nyílt napok alkalmával a résztvevők előzetes regisztráció után ingyenesen vehetnek részt masszázson, coaching, pszichológiai illetve mediációs ülésen, különféle előadásokon, valamint különféle Access Consciousness kezeléseken, és légzésterápián is.

Bátran oszd meg eseményünket barátaiddal, hogy minél több emberrel találkozhassunk azon a napon!

MIT JELENT NEKÜNK A SZERELEM?

Mélyen hiszünk benne, hogy a szerelem útjába nem állhat sem nemi, társadalmi, vallási, vagy egyéb külső hatás. Az idei Valentin nap alkalmával szeretnénk megmutatni, hogy a szerelem nagyon sokoldalú lehet. Szeretnénk, ha a mostani Valentin nap az elfogadásról szólna. Nézőpontunk szerint azzal sincs baj, ha nem vagy szerelmes, vagy éppen egy cipő lopta el a szíved, de az is előfordulhat, hogy Önmagadat imádod.

JEGYÁRAK

Ingyenes *bejelentkezés és időpontfoglalás kötelező

Nyíltnapjainkon bárki ingyenesen kipróbálhatja a WakeUp Stúdió szolgáltatásait, amelyeket feltüntetünk a bejelentkező űrlapon.

BEJELENTKEZÉS

Kérünk csak abban az esetben jelentkezz be, ha mindenképpen részt is veszel az eseményen. Amennyiben jelentkeztél, de mégsem tudsz részt venni rajta írj nekünk egy emailt a hello@wakeupcenter.hu címre, amelyben lemondod a jelentkezésed.

HELYSZÍN

WakeUp Life Center – Ferenciek

1053 Budapest, Ferenciek tere 4.
Budapest, Pest 1053 Magyarország
+ Google Térkép
+ 36 30 464 8193
www.wakeupcommunitycenter.com/ferenciek

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

WakeUp Community Center

+36 30 464 8193

www.wakeupcommunitycenter.com

Mi már nagyon várjuk, hogy találkozzunk veled! 

A WakeUp Community Center Kft. fenntartja az események változtatásának jogát.