WakeUp Community Center

Hello, KATA voltam. Van egy ötleted?

A 2013-ban bevezetett adózási forma valóban kedvező feltételeket nyújtott minden vállalkozó számára, hogy minimális közteher viselése mellett vállalkozzon. Olyannyira kedvező opció volt a KATA adózási forma, hogy várható volt az ezzel kapcsolatos szigorítás. A napokban benyújtott és egyben a parlament által elfogadott 2022. évi KATA törvénymódosítás közvetlenül érinti a WakeUp és alvállalkozói működését.

Minden partnerünket arra kérünk, hogy ne aggódjon. Cégünk igyekszik megtalálni a lehetőségeket, hogy minden alvállalkozónk továbbra is zavartalanul, kedvező feltételek mellett végezhesse a velünk megkezdett vállalkozói tevékenységét.

Amint megjelenik a törvénymódosítás a Magyar Közlönyben annak megfelelően elkezdjük az átszervezést. A zavartalan átállás érdekében az elkövetkező hetekben minden érintett szerződéses partnerünkkel felvesszük a kapcsolatot a szerződésben meghatározott kapcsolattartási email címen.

Várhatóan a törvénymódosítás miatti átszervezés nagymértékben nem érinti a WakeUp Stúdió komplex együttműködési szerződéssel rendelkező partnereit. A stúdióban tevékenykedő partnerek elsősorban magánszemélyeknek nyújtják szolgáltatásaikat. Természetesen azokat a szakembereket sem hagyjuk figyelmen kívül, akik általunk közvetített vagy egyéb megkeresések útján különféle cégeknél végeznek tréneri, tanácsadói vagy egyéb tevékenységet.

A WakeUp Ügynökség alvállalkozó partnereivel való jövőbeni együttműködés lehetőségeiről szakemberek bevonása mellett, belső csoportos megbeszélés keretein belül tájékoztatjuk partnereinket.

Az átszervezés közvetlenül érinti az online értékesítő felületünket a WakeUp Piactér működését, ahol a termékeket értékesítő legtöbb alkotónk KATA adózó kisvállalkozó.

Amennyiben egymást támogató vállalkozói csoportot keresel, akkor keresd fel és csatlakozz fel a WakeUp által létrehozott “Szia, KATA voltam. Van egy ötleted?” facebook csoportot!

Amennyiben bármilyen kérdés merült fel benned, vagy meglátásod van írj nekünk egy levelet a hello@wakeupcenter.hu címre.

Oszd meg másokkal is az információt

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp