Hétfőtől mi is ismét NYITVA tartunk – kiállunk partnereink és a gazdaság mellett

Hétfőtől mi is ismét NYITVA tartunk – kiállunk partnereink és a gazdaság mellett

A WakeUp Community Center és szolgáltatásban együttműködő partnereinek egy része 2020. április 15. napján megtartott WakeUp MeetUp értekezlet után úgy döntött, hogy 2020. április 20. napján a legnagyobb elővigyázatosság és rugalmas nyitva tartási idő mellett ismét megnyitja a Ferenciek terén található WakeUp Life Stúdiót.

Elhisszük, hogy sokan félnek a vírustól, de nem értünk egyet a pánikkeltéssel. A legtöbb partnerünk egyéni vállalkozó akik közül nem mindenki engedheti meg magának, hogy huzamosabb ideig zárva tartson hiszen az állam az Ő adózásukat nem engedte el, valamint semmilyen formában nem támogatja azokat.

A WakeUp Community Center vezetősége egy emberként áll ki minden csatlakozott partneréért. A rendkívüli helyzet végéig módosított házirendünket mindenkinek kötelező maradéktalanul betartani. A WakeUp Life Stúdióban egyéni foglalkozásokon lehet majd részt venni mint mentálhigiénés tevékenység. Egy teremben maximum 5 fő tartózkodhat egy időpontban. A termeket minden használat után fertőtlenítjük, és az esetek nagy részében szigorúan betartjuk a minimum 1,5 méteres távolságot. A hozzánk érkező vendégek minden esetben kötelesek maszkot viselni, valamint kezet fertőtleníteni belépés előtt.

Az újranyitást követően elindítjuk a #WAKEUPLIFEISGOOD kampány következő állomását is miszerint a WakeUp Community Center – Marczinka Mátyás szervezésében a szolgáltatásban együttműködő partnereink INGYENES kezeléseket biztosítanak mindenki számára akik a járvány ideje alatt az emberek kényelme, létfenntartása érdekében dolgoznak vagy dolgoztak. Ide értve az eladókat, a rendvédelemben dolgozókat, futárokat, egészségügyi ellátást nyújtókat, valamint a személyszállításban tevékenykedőket is.

Bízunk benne, hogy mindenki megérti a döntésünket, és támogatni fogja partnereinket a működésben. Arra buzdítunk mindenkit, hogy támogassa kedvenc helyét, éttermét, vagy szolgáltatóját a törvényi előírásoknak megfelelően személyesen, vagy az online térben. Hiszünk benne, hogy a történelem sorait most írjuk. Együtt. Közösen.

Bejelentkezni partnereink oldalán feltüntetett elérhetőségeken lehet ide kattintva. Továbbiakban is fenntartjuk a #NOPÁNIK kampányunkat is, valamint számos partnerünk vállal online konzultációt, tanfolyamot melyekről ide kattintva tudhatsz meg többet.