Sokszorozd meg te is a bevételed!

Ha ránk hallgatsz, akkor profikra bízod a hirdetési kampányod megtervezését és levezénylését ahelyett, hogy magánakcióban elpazarolnád az összes pénzed és csodálkozol, hogy miért nem jönnek az ügyfelek. Egy jól célzott kampánnyal megsokszorozhatjuk ügyfeleid és vásárlóid számát, amely a bevételeden is meglátszik majd. 

Szövegezés

Elkészítjük a nyerő szöveget ahhoz, hogy a hirdetésed biztosan elolvassák.

Kulcsszavak

Megtaláljuk a legjobb kulcsszavakat, hogy elsőként téged ajánljanak a motorok.

Kreatívok

Még szükségünk lesz egy szuper képre vagy videóra, amivel hirdethetünk.

Menedzselés

Miután elindult a kampány mi azt folyamatosan gondozzuk és javítjuk a lezárásig.

Statisztikák

Minőséget közvetítünk, amelyeket a statisztikák támasztják alá nekünk.

Hogyan kell eredményesen hirdetni?!

Azt kell mondanunk, hogy nincsen egy azonos bevált lépcső, amelyen minden hirdetésed feladásánál végig kell menni. Minden hirdetés esetében más és más feladatokat kell elvégeznünk ahhoz, hogy elérjük a kitűzött célokat. 

Ugyanannyira fontos, hogy milyen képet, vagy videót helyezel el a hirdetésben, mint annak szövegezése vagy kulcsszó optimalizálása. Figyelmet kell fordítani arra, hogy a termék és a hozzákapcsolt szöveg összhangban legyen egymással, valamint a hirdetés kreatívja teljes egészében harmonizáljon a márkával. 

Miért válassz ügynökséget a magánakció helyett?

Nagyon sokszor találkoztunk olyan ügyfelekkel, akik szidták valamelyik hirdetési felületet, hogy azok csak a pénzt viszik pedig ő még fizetett is érte. 

Aki internetet használ, az biztosan találkozott már a Google, Facebook és Instagram háromszöggel. Ha csak a felhasználók egy százaléka szeretne hirdetni ezek a cégek már abból is vidáman megélnek, így nekik nem elődleges, hogy minden hirdetést megjelenítsenek. 

Ahhoz, hogy egy hirdetés jó eredményeket érjen el sok összetevőre van szükség, amelyeket mi itt a WakeUp Ügynökségnél mind ismerünk. 

Kérj egy ajánlatot tőlünk és kezdjük meg a közös munkát!

Az, hogy írj nekünk nem kerül semmibe. Kollégáink a lehető leggyorsabban megválaszolják kérdéseid és felveszik veled a kapcsolatot, hogy mielőbb megkezdhessük a közös munkafolyamatokat.