Saját honlap az első lépés a siker felé!

Vedd fel a lépést a rohamosan változó piaccal, és legyen olyan a honlapod, amelyet a konkurencia is megirigyel. Manapság egy vállalkozás számára elengedhetetlen egy dinamikus honlap, ahol az ügyfelek tájékozódhatnak a céggel kapcsolatos információkról, szolgáltatásokról és felvehetik a kapcsolatot a vállalkozóval az online téren kívül személyesen is. 

Három érv amellett, hogy miért kell neked saját weboldal

Ne azért akarj saját weboldalt, mert már mindenkinek van, hanem azért, hogy Te legyél a legmenőbb vállalkozó, aki nemcsak felveszi a lépést a piaccal, hanem mindennap azon dolgozik, hogy a piac a egy napon a tiéd legyen. 

Növeli a hitelességet

A saját weboldal, és a saját márkaépítés növeli az ügyfelek irányába a hitelességet. Az ügyfelek sokszor Google találatok alapján választanak, s egy saját honlap nagyobb eséllyel megjelenik a találatok között.

Non-stop online jelenlét

Az ügyfelek bármikor rátalálhatnak a vállalkozásra, és rendelést adhatnak le részedre online űrlapok segítségével, vagy bármikor tájékozódhatnak a szolgáltatásaidról. Akár egy szuper webshop is remek lehetőség lehet.

Gyorsan megtérülő reklám

Az ügyfelek a weboldal lapozgatása közben könnyebben építhet bizalmat, ha minden értékes információt megtalálhat rajta. Egy jó SEO beállítás pedig nagyban megkönnyíti az új ügyfelek szerzését részedre.

Kezeld könnyedén oldalaid

Az általunk készített oldalakat WordPress motor működteti, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk megrendelőinknek. Ez a modul teszi az oldalakat könnyen kezelhetővé, biztonságossá, valamint a professzionális megjelenést is ennek köszönhetjük. A folyamatos frissítések miatt az oldal állandóan naprakész maradhat, és pár kattintással változtatható az átadás után is, aminek köszönhetően nem kell függni az ügynökségektől, hogy megcsináljanak valamit, amit már régóta szeretnél. 

Válaszd ki a számodra megfelelő csomagajánlatunkat

Adj alapot vállalkozásodnak a legmenőbb weboldallal. Rajtunk nem fog múlni, mert mi mindent megteszünk azért, hogy lenyűgözd az ügyfeleid, mert képzett kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a miximumot nyújtsák neked. Összeállítottunk egy pár csomagot, hogy kiválaszthasd a számodra megfelelőt. Ha nem találnád meg azt, amit keresel, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és hidd el, hogy együtt közösen találunk megoldást. 

Kezdd az alapokkal, és mutasd meg magad

95.000 forint

Egyből a közepébe, hogy kapcsolatot építs

154.900 forint

Légy konkrét, és megnyerő

199.900 forint

Egységes dizájn, a saját márkaépítés felé

249.900 forint

* az oldal átadása után egy héten belül még három módosítást tudsz kérni tőlünk, hogy minden olyan legyen mint amilyennek megálmodtad. 

Add le megrendelésed, vagy tedd fel nekünk kérdésedet

Űrlapunk segítségével könnyedén kapcsolatba léphetsz velünk, hogy mielőbb elkezdhessük veled a közös munkát, és átvehesd álmaid weboldalát. Add meg adataidat, válaszd ki melyik ügynökségi szolgáltatás után érdeklődsz, majd írd meg nekünk szabadon, hogy mi az amire Te gondoltál.