Ingyenes nyílt nappal köszöntjük a tavaszt 2019-ben is

Ingyenes nyílt nappal köszöntjük a tavaszt 2019-ben is

Ebben az esős időben éppen a legjobbkor jön nyílt napunk, ahol teljesen díjmentesen vehetsz részt kezeléseken, meditációkon, előadásokon, de akár masszázson is. Büszkék vagyunk rá, hogy a WakeUp Life is Good segítségéval évente már négy alkalommal szervezünk ingyenes nyílt napokat, amivel szeretnénk hozzájárulni a tudatosság fejlődéséhez, az emberek “stresszmentesítéséhez”.

A tavaszi nyílt napunk idén a #WakeUpTavasz – Ébreszd fel Önmagad és lendülj előre most nevet kapta, amely tükrözi a szervezet dinamikáját, és segítőszándékát. Ez alkalomból Marczinka Mátyás a WakeUp Community Center alapító igazgatója is tart egy előadást tudatos teremtés címen, valamint azt követően a résztvevők egy szeretetmeditáción vehetnek részt, amiben feltöltekezhetnek, és hozzájárulhatnak a Föld bolygó egységtudatához is.

A rendezvény teljesen díjmentes, viszont előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet gyorsan, és egyszerűen megtehetsz ide kattintva honlapunkon a rendezvény oldalán. Hatalmas nagy szeretettel várunk benneteket.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük