Tájékoztatunk, hogy az órarendben csak az előre ütemezett rendszeres órák találhatóak meg. Ezen a platformon tesszük közzé, ha egy óránál helyettesítés történik majd éppen, valamint szélsőséges esetekben azt is, ha egy óra elmarad. MINDEN ÓRARENDSZERINTI ÓRÁRA ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES. A bejelnetkezést megteheted a kiválaszott órára kattintva és pár gombnyomással foglalhatsz magadnak helyet az órára. Óráraérkezés előtt kérjük vedd fel a kapcsolatot az oktatóval a megadott telefonszámon, hogy foglalásod biztosítva legyen.

HÉTFŐ
__________
KEDD
_______________
SZERDA
_______________
CSÜTÖRTÖK
_______________
PÉNTEK
_______________
SZOMBAT
_______________
7:30 – 09:00
17:30 – 19:00
19:30 – 21:00

Javasoljuk, hogy a komfortérzeted miatt hozz magaddal váltóruhát, törölközőt, és vizet.
Az órarend 2020. március 17. napjától visszavonásig érvényes!

ÁRLISTA

Jegyeket és bérleteket az oktatóknál van vendégeinknek lehetősége vásárolni. A bérletek kimondottan ahhoz az oktatóhoz szólnak, akinél megvásároltad azt. Egy bérlettel az órák közi átjárás jelenleg nem lehetséges!

1 alkalmas jegy – 90 perces óra

2.300 forint

5 alkalmas bérlet – 90 perces óra

10.500 forint

10 alkalmas bérlet – 90 perces óra

19.900 forint

HELYSZÍN

WakeUp Life Studio – Ferenciek tere

1053 Budapest, Ferenciek tere 4. félemelet – ATM melletti bejárat külön WakeUp feliratú kapucsengő.

Parkolás: utcán helyi díjak alapján

Tömegközlekedés: Kálvin tértől M4, 47, 49 villamos, Március 15. tértől 2-es villamos, Ferenciek terén pedig M3, valamint számtalan buszjárat: 5, 7, 8, 105, 115, 133, stb.

JÓGA OKTATÓK

JELENLEG EZ A SZOLGÁLTATÁSUNK SZÜNETEL.
Ha szeretnél partnerünk lenni, és nálunk végezni ezt a szolgáltatást kattints ide és jelentkezz hozzánk!

JÓGA TÖRTÉNETE

A jóga (szanszkrit: योग) a tudat átalakítását, illetve a karma és az újjászületés (szamszára) körforgásából való megszabadulás (móksa) elérését szolgáló indiai vallási módszerek és technikák. A keleti bölcselet egy formája, ami Indiában fejlődött ki a hinduizmus kulturális közegében. Több indiai bölcseleti munka tárgyalja és igen fontos szerepet játszik a hindu szellemiségben. A jóga tudománya, a hozzá kapcsolódó világlátás minden bizonnyal az ókori Indus-völgyi civilizációban gyökerezik. A jógában a törekvés az, hogy az ember fokozatos önfegyelmezéssel, érzékeinek, testi mivoltának uralma alá rendelésével, s a prána-erők tudatos felhasználásával elérje az elme megtisztulásának azt a fokát, amelyben a szamádhi állapot megvilágosodása bekövetkezhet. A jóga alapja az önuralom. A puritán, egyszerű élet elengedhetetlen a jógához. A jóga lényege a fegyelmezettség, mind a test, mind az elme vonatkozásában. A jóga tudomány, amelyet India ősi látói (risik) tökéletesítettek, de nemcsak India, hanem az egész emberiség számára. Egzakt tudomány, az önművelés gyakorlati módszere. A jóga művelője a jógi (szanszkritül a férfi jógikat joginnak, a női jógikat pedig jogininek is nevezik). Jóginak lenni annyi, mint Istenben élni, és összhangban lenni környezetünkkel és embertársainkkal. A jóga egyesülés Istennel. Mivel Isten mindenkiben ott van, a valódi jóga mindenkivel összeköt. Ma a jógának sok változata ismert, amelyeket a különböző személyiségtípusokhoz fejlesztettek ki. Indián kívül először a Hatha-jóga vált népszerűvé a 20. századi nyugati világban, ma már azonban rengeteg ága elérhető szerte a világban. Igyekszünk minél több és változatosabb órarendet biztosítani mindenkinek aki a WakeUp Life Stúdióba jár!