WakeUp - Life is Good!

Ezen a portálon találod jótékony rendezvényeinket, valamint azt is, hogy milyen kampányokban vettünk részt, ami a szervezetünk közvetlen felelősségvállalásához kapcsolódik. Csatlakozhatsz hozzánk Önkéntesnek is, hogy a Föld napról napra szebb hely lehessen.

Szervezetünk személyes küldetésének érzi más emberek segítését. Hisszük, hogy ha másoknak tudunk segítséget nyújtani, az ránk is hatással van, és ezáltal egyre több pozitív dolgoz vonzunk be életünkbe. Ezt a portált azért hoztuk létre, hogy minél több emberhez eljuthassunk küldetéseinkkel, és minél több embert rádöbbentsünk, hogy segíteni jó dolog. Partnereinkkel, munkatársainkkal, és klubtagjainkkal minden tőlünk telhetőt megteszünk egy általunk nemes ügynek vélt cél érdekében. Amennyiben te is úgy érzed, hogy Te is tudnál tenni valamit, akkor csatlakozz az itt található programok valamelyikéhez, és tegyünk együtt mindennap azért, hogy napról- napra jobb legyen az élet itt a Föld nevű bolygón. Önkéntesnek való jelentkezés, vagy adományozás az oldal alján!

Marczinka Mátyás
WakeUp Community Center
alapító elnöke

INGYENES NYÍLT NAPOK

Szervezetünk által létrehozott WakeUp Life is Good program azért jött létre, hogy megmutassa az embereknek a boldog élet, és felhívja a figyelmet az esélyegyenlőségre. Ennek a idén négy darab ingyenes nyílt napot tartunk amikor minden ember, aki érdeklődik térítésmentesen kipróbálhatja a szolgáltatásainkat, beleértve a kozmetikai, masszázs, energetikai kezelések, és előadások, valamint pszichológiai, és coach tevékenységeinket is. Van egy víziónk, amiben minden élőlény békében élhet egymással a földön, és idővel megszűnhet a rasszizmus, a társadalmi, faji, vallási, nemi, identitási, és mindenféle megkülönböztetés. Tudjuk, hogy mindehhez sok idő, és energia szükséges, de minden szép terv kicsiben kezdődött el. Hiszünk az egység erejében, és ha már egy embernek tudtunk segíteni nyílt napjainkkal már azt mondhatjuk, hogy megérte a sok szervezés, és munka, mert az az egy ember még segíthet egynek, és így tovább. 

Ébreszd fel Önmagad ingyenes nyílt nap #WakeUpTavasz

PÁLYÁZATOK ÉS KÜLDETÉSEK

Az emberek segítése mellett különös figyelmet szentelünk az állatok, valamint a föld élővilágának ápolására is. Idei évben a föld napjának időszakában csapatunk közintézmények udvarira látogat el, és elültetünk harminc darab cserjét, valamint októberben az állatok világnapja alkalmával állatmenhelyekre látogatunk, ahol önkéntes tevékenységet végzünk, valamint igyekszünk online eszközeink segítségével gazdára lelni a menhelyi állatoknak. Hiszünk benne, hogy ha egy ember már felelősséget vállalt Önmagáért, akkor képes felelősséget vállalni a természetért, és az élővilágért, és ha ez is megvolt, akkor jöhet egy élőlény, akiről gondoskodhat, és kölcsönösen szerethetik egymást. 

Menedékfa program, és pályázat

Tegyünk együtt zöldebb Budapestért. Idén április 22. a Föld napján 10 fát ültetünk Budapesten. A faültetés célja, hogy közelebb hozzuk az embereket egymáshoz, és az elültetett fáknál az emberek leülhessenek meditálni.

Állati gondoskodás program, és pályázat

Minden évben egyre több, és több állatvédelmi alapítvány jön létre, melyek emberhiánnyal küzdenek. Úgy gondoljuk, hogy felelősséggel tartozunk embertársaink mellett, állatbarátainkért is, így idei évben először csapatostól segítünk.

CÉLOK

Az élet szép, az már csak rajtad áll, hogy mit hozol ki belőle. A lehetőség mindenkinek ott kopogtat az ajtaján, és esélyt biztosít a változásra, és tenni akarásra. Tele van a világ olyan SIKERES emberekkel, akiket megbélyegeztek, és hátrányos helyzetűnek hívtak. A különbség csak annyi, hogy azok az emberek erőt merítettek tapasztalataikból, a múltból, és mertek hatalmasakat álmodni, és nem elhinni azokat a negatív dolgokat, amikkel megpecsételték őket. Hisszük, hogy mindenkinek van lehetősége álmodni, és megtenni az első apró lépést egy új, harmonikus, és nyugodt élet irányába. A kérdés már csak annyi, hogy Te hajlandó vagy tenni a saját boldogságodért?! Ha a válaszod igen, akkor valamilyen szinten hiszel az esélyegyenlőségben, és közöttünk a helyed! 

ÖNKÉNTES LESZEK!

Csatlakozz hozzánk Önkéntesnek az alábbi űrlap segítségével, és tegyél jól magadnak, másoknak, állatoknak, a földnek, és ezáltal az univerzumnak is. Add meg adataidat, és töltsd ki az együttműködésre vonatkozó részeket, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot a részletek egyeztetése végett. Kampányainknál, és programjainknál minden segítő kéz jól jön. Nézd meg az aktuális fül alatt a kiírt programokat, és kattints a részletekért, hogy minden részletről pontosan tudj.

  • charity@wakeupcommunitycenter.com
  • + 36 30 464 8193
  • 1053 Budapest, Ferenciek tere 4.
There is no form selected or the form was deleted.
TOP