1053 Budapest, Ferenciek tere 4.

Nyitva tartás: H-Szo: 10:00 – 22:00

+36304648193

hello@wakeupcommunitycenter.com

Örülünk neked, hogy itt vagy!

A WakeUp Community Center nem csupán profit orientált vállalat. Létrehoztuk a WakeUp Life is good programot aminek keretein belül szeretnénk visszaadni az embereknek abból a sok jóból amit nap mint nap az emberektől kapunk működésünk során. Szeretnénk megmutatni az embereknek, hogy milyen a boldog élet és szeretnénk felhívni a figyelmet az esélyegyenlőségre valamint a kitartás, a szeretet és a humor fontosságára. Vízióink között szerepel, hogy a Földön minden ember békében és boldogan élhet együtt ezáltal megszűnhetne a társadalmi, faji, vallási, nemi identitási és minden egyéb megkülönböztetés. Tudjuk, hogy mindehhez sok idő, és energia szükséges, de mindent el kell kezdeni valahol. Hiszünk az egység erejében, és ha már egy embernek tudtunk segíteni felelősségvállalásunkkal már azt mondhatjuk, hogy megérte a sok szervezés és munka, mert az az egy ember még továbbadhatja azt a szellemiséget amit mi itt közösen képviselünk. 

Mi itt a WakeUp Community Centernél egytől egyig hivatást választottunk magunknak. Személyes küldetésünknek érezzük más emberek segítését. Hisszük, hogy ha másoknak tudunk segítséget nyújtani, az ránk is hatással van, és ezáltal egyre több pozitív dolgoz vonzunk be életünkbe. Bíztatunk rá mindenkit, hogy bátran nyújtson segítő kezet amikor szükségét érzi. Partnereink és munkatársaink egytől egyig azon tevékenykednek, hogy szebb és könnyedebb hellyé tehessük világunkat. 

Budapest, 2020. április 21. 

Marczinka Mátyás
WakeUp Community Center
alapító elnöke

EDDIGI KÜLDETÉSEINK

Társadalmi felelősségvállalásunk évről évre rengeteget fejlődik, és sorra teremtünk új hagyományokat. Adni és kapni egyformán jó érzés, és bízunk benne, hogy mindazt a sok jót amit egy év alatt kapunk meg tudjuk osztani olyanokkal is akiknek nem jut annyi. A WakeUp Life is good egyik küldetése, hogy eljuttassuk a tudatosságot oda, ahol ebből hiány van. Tudjuk, hogy sok esetben alapellátásnál kell kezdeni a segítségnyújtást. 

Az elmúlt évekhez képest a WakeUp Community Center tovább bővítette a már megszokott felelősségvállalási programját. Az év még javában tart és már most több módosítást kellett bevezetnünk gyorsan és hatékonyan a COVID-19 járványhelyzet miatt. Az április hónapra tervezett ingyenes nyílt nap helyett két kampányt indítottunk. A WakeUp Life is Good program célja, hogy minden embernek megmutassuk, hogy az élet csodaszép. 

KAMPÁNYOK

Kampányok keretein belül nagy embertömegeket tudunk megmozgatni egy nemes ügy irányába. Hatalmas nagy öröm látni, hogy évről évre emelkedik a részvétel és egyre aktívabbak az összefogásra vágyó emberek száma.

 1. #WAKEUPNOPÁNIK – a kampány keretein belül a WakeUp Community Center szerződött szolgáltatásban együttműködő pszichológus, coach, tréner, és egyéb tanácsadó partnerek díjmentes online konzultációt vállaltak mindenki számára, hogy összetartva könnyel átvészelhessük a járványhelyzetet. A programban eddig több mint 97 ember vett részt akik segítségre szorultak. 
 2. #WAKEUPTHANKS – a kapmpány keretein belül minden szolgáltatásban együttműködő partnerünk részt vett. Minden olyan embernek ingyenes kezeléseket biztosítunk, akik a járvány ideje alatt értünk dolgoztak. Legyen szó bolti eladókról, tűzoltókról, rendvédelmi szektorról, vagy a személyszállításban tevékenykedőkről, vagy a nyitva tartó szépségipari ágazatok munkatársairól. Tartsunk össze! 
 3. Állati gondoskodás – a kampány keretein belül minden partnerünk, kollégánk önkéntes munkát vállal egy hétig különféle állatmenhelyeken, valamint eledelt adományozunk és gyűjtünk menhelyeknek. 
 

RENDEZVÉNYEK

 Rendezvényekkel is igyekszünk terjeszteni a tudatosság fogalmát. Az eddigi évekhez hasonlóan 2020-ban is négy ingyenes nyílt napot terveztünk ezt azonban keresztbehúzta a vírus. Szerencsére rugalmas vállalat vagyunk és könnyedén tudunk alkalmazkodni a helyzethez. Az itt feltüntetett eseményeken mindenki díjmentesen részt tud venni, aki úgy érzi szüksége van egy kis kikapcsolódásra. 
 1. Ébredj a tavasszal – nyílt nap április 25. napján került volna megtartásra, de a járványhelyzet közbeszólt és így elmaradt a rendezvény a korlátozások miatt. 
 2. Örömteli kikapcsolódás – nyílt nap július 25. napján kerül megtartásra. Csapatunk eltökélt és határozott azzal kapcsolatban, hogy ezt az eseményt már nem mondjuk le. Tanulva az év eleji korlátozásokból olyannyira megerősítettük online jelenlétünket, hogy ha addigra nem érnek véget a korlátozások is megtartjuk a rendezvényt, csak virtuálisan. 
 3. Szellemes Halloween – nyílt nap október 31. halloween napján kerül megtartásra. Mindig érdekes energiája van ennek a napnak és éjszakának. Lehet ez a misztikumnak köszönhető amit ez a nap és időszak képvisel. 
 4. Mindenki karácsonya – nyílt nap december 19. napján kerül megrendezésre. A szeretet ünnepének közeledtével mindig nagyobb jelentőséggel bír az összetartozás érzete. 

Nagyon termékeny évet tudhatunk magunk mögött társadalmi felelősségvállalás szempontjából. Büszkék vagyunk rá, hogy évről- évre bővíthetjük tevékenységünket és ezáltal egyre többet adhatunk vissza az embereknek. Örömmel tölt el minket, hogy segítőink létszáma egyre csak emelkedik és új hagyományokat is teremthetünk velük közösen. 

 1. Négy ingyenes nyílt napot tartottunk. A nyílt napokon partnereink ingyenesen mutatták be szolgáltatásaikat, valamint számtalan előadást díjmentesen hallgathattak végig a résztvevők.
 2. Csatlakoztunk az öngyilkosságok megelőzésének világnapjához, ahol mentálhigiénés szakembereink díjmentes tanácsadással és kezeléssel segítettek az életöröm érzését megmutatni a résztvevőknek. 
 3. Két kampányt szerveztünk amivel segítettük az állatokat, és a természetet. Állatmenhelyet látogattunk, valamint eledelt is vittünk az ott vendégeskedő állatok számára. Tavasszal megtartottuk a Menedékfa kampányt, melynek keretein belül fákat ültettünk. 
 4. Megtartottuk karácsonyi ételosztásunkat, melynek keretein belül közel 300 adag ételt és teát osztottunk szét Budapest belvárosában az utcán élőknek. 
 •  

Az idei évben számtalan hagyományt alkottunk meg, amit szeretnénk előrevetítetni az elkövetkezendő éveinkre. Idővel szeretnénk egy felelős vállalatként tevékenykedni akik egyaránt figyelmet fordítanak minden embertársunkra, és a környezetre is. 

 1. Két ingyenes nyílt napot szerveztünk, ahol bárki ingyenesen kipróbálhatta mentálhigiénés és tanácsadói szolgáltatásainkat.
 2. Elindítottuk a Menedékfa programot, aminek keretein belül 15 darab facsemetét ültettünk el. 

feltöltés alatt