Ha már van egy jó honlapod tartsd naprakészen!

Egy saját weboldalt nagyon szuper dolog, de ha azt szeretnénk, hogy az a honlap ügyfeleket vonzzon és minden frissítés stabilan működjön, akkor folyamatosan gondoskodnunk kell róla, hogy minden megfelelően működjön a háttérben és megjelenésben egyaránt. 

Weboldalak

Bővítmények és sablonok havi frissítése és ellenőrzése.

Spam tartalmak

Spam szűrő alkalmazása a gyorsabb oldalak érdekében.

Biztonság

Legyen szuper biztonságos az oldalad és adatvédelmed.

Frissítések

Tartsd naprakészen az oldal motorját a modern külsőért.

Reszponzivitás

Minden eszközön legyen egységes az oldalad.

Miért érdemes karbantartási opciót kérni?

Állandó karbantartási megbízás esetén a WakeUp Ügynökség garanciát vállal az oldal működéséért valamint annak naprakészen tartásáért. Ez esetben nem neked kell egyénileg bajlódni azzal, hogy ha egy plugin nem működik megfelelően az oldalon a hiányzó frissítések végett, mert mi mindazt megtesszük helyetted és az oldalad folyamatosan naprakész maradhat. 

Spam tartalmak szűrése és kezelése

Sok bosszúságot okozhat a vállalkozóknak és cégeknek, amikor elönthetik oldalunkat a kéretlen kommentek és a nem kívánt tartalmak, amelyeket megfelelően kezelve mérsékelhetünk, vagy megszüntethetünk. 

Sok esetben érdemes a kommenteket is kikapcsolni, ha oldalunkon nem a hozzászólásokra akarjuk buzdítani olvasóinkat és ügyfeleinket. 

Mire jó egy biztonságos honlap?

Az oldalak biztonságossá tétele segít megakadályozni az oldal feltörését és segíti az adatvédelmet. Sok esetben, ha kártyás fizetést szeretnénk eszközölni egy oldalon kötelező, hogy oldalunk SSL biztonsággal legyen ellátva. 

WordPress frissítések alkalmazása

Rendszeresen jönnek ki újabb frissítések a WordPress rendszerében, hogy az azt használó vállalkozók a lehető legmodernebb felhasználói élményt nyújthassák a látogatóknak. 

Egy frissítés elmehet rossz irányba is, így elkerülve a komplikációkat érdemes szakemberek segítségét kérni, hogy a háttérben zajló frissítésekből az oldal látogatói szinte semmit ne érezzenek meg. 

Mi is az a reszponzív nézet?!

Mindez azt jelenti, hogy az oldalak tökéletesen alkalmazkodjanak a monitorokhoz, telefonokhoz és akár a tabletek kijelzőihez is. 

Mi itt az ügynökségnél alapból reszponzív igazítással végezzük a weboldalak kiépítését, de ha a te oldaladhoz nem készült ilyen beállítás, akkor minket keresel, pont mint abban az esetben, ha egy frissítés következtében elcsúsztak az oldalnézetek. 

Kérd ajánlatunkat, hogy mindig naprakész legyél!

Az, hogy írsz nekünk egy levelet még nem kerül semmibe. Kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felveszik veled a kapcsolatot és megválaszolják ajánlatkérésed. Ha nagyon fontos és halaszthatatlan ügyben keresel bennünket, akkor hívj bennünket!