WakeUp Community Center

Két új WakeUp Stúdió nyílik Budapesten

Amikor a nyár tovaszáll, ösztönösen több időt fordítunk magunkra és felkészülünk a télre, miközben próbáljuk megőrizni a nyár utolsó sugarait. Idén ősszel két WakeUp Stúdió nyitja meg a kapuit vendégeink előtt Budapesten, hogy szolgáltatásban együttműködő partnereinkkel segítsük az átállást.

Mi a WakeUp-nál hiszünk a minőségi szolgáltatás nyújtásában, amelyet magasan képzett szakemberek, minőségi helyszínen nyújthatnak. A két új WakeUp Stúdió helyszínének kiválasztásánál számos szempontot megvizsgálva választottuk ki a legmegfelelőbb kerületet és ingatlant. A kerületeknél felmértük a helyi igényeket és annak megfelelően alakítottuk ki a szolgáltatási listát.

A franchise program megalkotásánál elsődleges szempont volt, hogy azonos színvonalon nyújthassunk minőségi szolgáltatásokat képzett partnereink, valamint azok vendégei számára. Minden WakeUp Stúdióban elérhetőek csomagajánlataink, melyeknek köszönhetően a komplex együttműködési szerződéssel rendelkező partnereink havonta fix óraszámban rugalmas vagy azonos időpontokban fogadhatják klienseiket.

A csomagajánlatokon túl lehetőség van stúdióinkban alkalmi terembérlésre. A termek kialakításánál fő szempont volt, hogy egyaránt alkalmasak legyenek jógaórák megtartására, konferenciák és üzleti tárgyalások szervezésére, valamint egyéni terápiás, beszélgetős, vagy akár masszázs foglalkozásokra is, melyekhez a WakeUp Stúdió felszereltsége is alkalmazkodik.

A WakeUp jelenleg toborzásba kezdett annak érdekében, hogy szolgáltatásban együttműködő, komplex együttműködési szerződéssel rendelkező partnereinek létszámát megerősítse. Karrierportálunkon közzétettük a nyitott pozíciókat, hogy milyen képesítéssel keresünk vállalkozó partnereket a WakeUp Stúdiókba.

Oszd meg másokkal is az információt

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp