Találjuk meg együtt a legjobb platformot!

Nem minden vállalkozás lett ugyanarra a közösségi média oldalra tervezve. Mi segítünk kiválasztani azokat az optimális platformokat, amelyek egyenesen a vállalkozás felvevőpiacát célozzák meg.

Facebook

Egy generáció már felnőtt a facebook használata mellett. Szeretnéd, hogy bemutassuk?

LnkedIN

Itt szakmázhatsz kicsit és a vállalkozói kapcsolatépítés egyik aranybányája.

Pinterest

Kimondottan jó választás lehet, ha sok képet teszel közzé.

Instagram

Ha könnyű, gyors elérésre vágysz, akkor az insta a te felületed.

TikTok

Ha kellőképpen merész vagy, és fiatalok a célpiacod, akkor mire vársz még?!

Közösségi média oldalak létrehozása és kezelése

Egy márka, vagy cég esetében elkerülhetetlen az online jelenlét ahhoz, hogy a vásárlók megismerjék. Ügynökségünk segítségedre lesz abban, hogy melyik felületet válaszd, valamint abban, hogy hova milyen tartalmat posztolj. 

Ahhoz, hogy a megfelelő platformokat használd pontosan kell ismerned a célpiacod, akik idővel ügyfeleid lehetnek. 

Tartalomgyártás, időzítés és posztolás

A közösségi média oldalakat korcsoport szerint is kategorizálhatjuk annak tükrében, hogy melyik platformot hány éves felhasználók használják a legtöbbet napi szinten. Ez tökéletes kiindulás lehet a tartalomgyártáshoz, majd a későbbi hirdetések elindításához. 

Ha a legtöbb organikus elérést szeretnéd kihozni egy adott posztból, akkor pontosan kell ismerni az oldalak felhasználóinak szokásait is. Nem kell aggódnod mi ezt már belőttük, hogy mikor mi fut a legjobban. Már csak ajánlatot kell kérned tőlünk. 

Ha már nagyon sok időd elviszi a közösségi média oldalakhoz a tartalomgyártás, akkor a WakeUp Ügynökség szívesen megteszi helyetted. 

Használd ügyesen a közösségi médiát

A közösségi média oldalak elsődleges célja, hogy interakciókat és leadeket gyűjtsenek a cégek számára. Egy új termék bevezetésénél ezeken az oldalakon tudjuk felmérni az igényeket és a vásárlói szándékokat. 

Érdemes ingyenesen letölthető anyagokat készíteni, amelyeket ezeken a platformokon osztunk meg, hogy a vásárló később visszatérjen hozzánk már vásárlónak, vagy ügyfélnek. 

Kérd ajánlatunkat a közösségi média útvesztőiben

Az, hogy írsz nekünk egy levelet még nem kerül semmibe. Kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felveszik veled a kapcsolatot és megválaszolják ajánlatkérésed. Ha nagyon fontos és halaszthatatlan ügyben keresel bennünket, akkor hívj bennünket!