Megálmodtad, akkor meg is tudod csinálni!

A létező legnagyobb márkák is egy álomból, vagy egy fatális véletlenből jöttek létre. Miért ne lehetne a Te álmod egy ilyen tudatosan felépített koncepció, amelyhez kollégáink egy ugródeszkát biztosítanak neked, hogy mielőbb felépíthesd saját álommárkád. 

Nézzük meg mi kell a legszuperebb márka felépítéséhez

Az első, és egyben legfontosabb dolog a saját márkád felépítéséhez Te magad vagy, aki megálmodtad. Mélyen hiszünk benne, hogy van öt alap lépés, amelyet követve tökéletes márkastratégiát tudunk alkotni. Most megosztjuk veled azokat a titkokat, amelyekkel biztosan találkozni fogsz, ha a márkád megvalósításán dolgozol együtt velünk. 

Motiváló közösség

Szükség lesz motiváló közegre, akikkel együtt támogatni tudjátok egymást. Erre a posztra mi önként vállalkozunk, hogy megalkossuk márkád.

Márkastratégia

Itt kezdődik el a varázslat, amikor leülünk veled, és megalkotjuk a márkád stratégiai alapjait, amelyet követve együtt haladunk veled a kitűzött célok felé.

Gazdasági terv

Fontos, hogy tisztában legyünk a pénzügyekkel, és előre láthassuk a várható költségeket és pontosan tervezni tudjunk milyen kiadások várhatóak.

Megvalósítási terv

Készítünk egy tervet, amely szorosan a márkastratégia lépéseit követik, hogy mikor milyen lépések következnek.

Cselekvés

A folyamat legizgalmasabb lépései következnek, ugyanis itt kezdődik meg munka érdemi része, amikor a megvalósítási szakaszba érünk.

Ja, és persze hatalmas nagy kitartásra, szeretetre, szakértelemre, kellő gyermeki naivitásra, harcias határozott fellépésre, jó humorérzékre, és kiemelkedő szakmai tudásra is szükségünk lesz hozzá, hogy sikerre vigyük a márkát! Mi nem beszélgetni vagyunk itt, hanem megvalósítani. 

Ha úgy érzed készen állsz, TARTS VELÜNK, mert mindebben támogatunk.

Hogy történik a varázslat, és álomból hogyan lesz márka?

Nem lelombozni akarunk, de ezt ezen az oldalon nem tudjuk megosztani veletek ilyen gyorsan. De annyit elmondhatunk, hogy mindez azon múlik, hogy mennyire tudod megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Mennyire vagy határozott, és kellőképpen őrült ahhoz, hogy megvalósítsd mindazt amiről álmodsz. A varázslat ebben rejlik. A mögöttünk álló hosszú évek szakértelmével tudjuk a személyes márkád varázslatát segíteni, és szakmai tapasztalatunkkal, és kellő humorral mentorálni téged egy keményebb piacon is. 

Ismerjük meg a célközönségedet, mi az ami valójában kell nekik?!

Nem kell megijedni mindattól, ami most itt következni fog. Senki nem várja el tőled, hogy elsőre mindent úgy csinálj, hogy a legjobb legyen. Talán ilyen nem is létezik. Mi azért állunk majd melletted, hogy mindent úgy tudj megtenni, ahogy az számodra éppen a legjobb. Csapatunk együttesen, és külön külön is sok évnyi szakmai tapasztalattal rendelkezik, és ebben a formában már ötödik éve végezzük együtt munkánkat, hogy megvalósítsuk klienseinkkel közösen álmaikat. 

Piackutatás

Belőjük a célcsoportodat, akik potenciális kliensek lehetnek a márkád számára.

Stratégiák

Készítünk egy ár és promóciós stratégiát, hogy a lehető legjobban teljesíthessünk.

Márkaplatform

A célcsoportnak megfelelően létrehozzuk a platformokat, ahol a márkád jelen lehet.

Kommunikáció

Megkeressük a legjobb platformokat a célcsoportnak megfelelő prezentációhoz.

Optimalizálás

Kidolgozzuk

Optimalizálás

Kidolgozzuk

Mindez, amit most itt leírtunk elsőre sok(k)nak tűnhet, de hidd el, könnyebb mint gondolnád. Csapatunk mindebben melletted áll majd, mentorál, és végigkísér a munkafolyamatokon, hogy neked csak álmodni kelljen tovább a személyes márkád felépítését. 

Vannak még kérdéseid? Olvass tovább. Mi kellünk?! Jelentkezz!

Hogyan működhetünk együtt?

A mi tudásunk mellé a te erőforrásaidra is nagy szükségünk van, hogy sikerre tudjuk vinni a márkád építését. Munkánkban a letisztultságot, és a lényegre törő minimalista stílust pártoljuk. Nagy figyelmet fordítunk a szervezett, munkavégzésre és a határidők pontos betartására. Minden konzultáció alkalmával egyre közelebb kerülünk a célhoz. Néha lehet úgy tűnhet, hogy kis lépésekben haladtunk, de amikor összeáll a nagy egész minden lépés értelmet fog majd nyerni. Minden lépést, és folyamatot a Te szabad kapacitásaidhoz igazítunk majd, hogy számodra az ügyfélélmény teljesen kielégítő legyen számodra. Minden esetben a Te döntésed lesz, hogy milyen gyorsan haladunk majd. Mi javasoljuk neked, hogy hetente legalább egy alkalommal konzultáljunk, mert a dinamikus működéshez ez egy elengedhetetlen lépésnek tűnik, de időigényes feladatoknál előfordulhat, hogy mi kérünk majd ritkább találkozást tőled.

Mostmár biztos vagy benne, hogy mi kellünk neked? Írj nekünk!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megkezdhessük a varázslatos együttműködést a márkád felépítésével kapcsolatban. 

Itt már találkozhattál kollégáinkkal

Mindenben a minőség pártján állunk, így kollégáink is 

Ismerd meg csapatunkat

Mi vagyunk azok, akik segítségedre leszünk a munkafolyamatokban. Hosszú éves szakmai tapasztalat áll mögöttünk, és minden esetben a megoldásokat keressük, hogy működésünk harmonikus, és dinamikus lehessen. Minden alkalommal 

Marczinka Mátyás

a WakeUp Community Center alapító igazgatója

Hotorán Diána

szövegíró marketing szakember

dr. Bence Rita

üzletasszony, hálózatépítő

Simon Petra

grafikus, asszisztens

dr. Murányi Ildikó

mediátor, jogász, üzleti mentor

Ábrahám Gergely

webdesigner

Takács Györgyi

szövegíró, kreatív tanácsadó

Nagy Dóra

divízióvezető, márkaépítési szakember