Move Your Body

Itt az idő, hogy elkezdj a testeddel is foglalkozni, és megadd neki azt, amire vágyik! Az MYB mozgásforma egyik alapvető eleme a jókedv, és az, hogy minden ember másként létezik, így másfajta mozgásra is van szüksége.

        • ISMERD MEG AZ MYB VARÁZSLATOT

          Könnyed, és egyben intenzív mozgásforma, ami egyszerre mozdítja meg a testet és a lelket. Legyél részese te is a varázslatnak és látogass el valamelyik óránkra, amelyik neked szimpatikus. Ha kedved tartja és elvarázsolt az óra hangulata, akkor szeretettel és tárt karokkal vár téged is az oktatói gárdánk!

ISMERD MEG A VARÁZSLATOT

Ha egy rövid mondattal kellene bemutatnunk az MYB mozgásformát az talán úgy hangzana, hogy a “tudatos mozgás tárháza”. A fejlesztések során fokozottan ügyeltönk rá, hogy minden korcsoport, és embertípus megtalálhassa a neki legmegfelelőbb mozgásformát, így megalkottunk hat különféle óratípust. Számtalan módszer megtalálható az MYB órákon, mint a harcművészet, a különféle népi-, és modern táncok, WEH – WakeUp Energy Healing kezelési technika energetikája, különféle akrobatikus, aerobic, és egyéb fitnesz alapok. Ennyi mindenből már csak jót lehet összerakni, ugye? Csak mert mi mindig a MAXIMUMON teljesítünk!

BOLDOGSÁG

Kutatások bebizonyították, hogy az ember sokkal boldogabb, ha a teste számára kellően mozog egy nap. Az MYB órák mindenki testének jót tehetnek, ha kiválasztod azt, hogy mire van szükséged!

KÖZÖSSÉG

Itt igazán értékes tagjává válsz egy közösségnek, akik mind egy célért küzdenek! A teljes testi, és lelki egészségért. Az órákon garantált a jó hangulat, és a felszabadult légkör, hogy ne érezd gátolva magad!

FITTSÉG

Lehetsz súlyfelesleggel is fitt, nem feltétele a fitt érzetnek a kockás has, és a duzzadó bicepszek, és még mielőtt azt hinnéd a kor sem akadályoz meg abban, hogy fittnek érezd a tested és lelked.

EGYENSÚLY

A mozgás segít összhangot teremteni a tested és lelked között, valamint hozzákapcsol a világmindenséghez is, kikapcsolja az agyat és egyfajta transz állapotot képes előidézni, és endorfint termelni.

KARRIER

Legyél MYB oktató te is! Ha oktatónk vagy, akkor saját idődet magadnak oszthatod be, nincs közvetlen felettesed, sőt ha ügyes, és kitartó vagy, akkor akár passzív jövedelemre is szert tehetsz!

álommegvalósítás, tervezés, kivitelezés, 100%
törődés, karrierépítés, egyensúly, 100%
fitnesz, tánc, mozgás harcművészet, 100%
relaxáció, nyújtás, dinamizmus, kikapcsolódás 100%
kitartás, motiváció, közösség, 100%

HA OKTATÓ SZERETNÉL LENNI

Akkor nincsen más dolgot mint elvégezni a MYB Basic képzését, ahol elsajátíthatod a technika alapjait. Mentoraink minimum 3-6 havonta küldenek neked anyagokat ahhoz, hogy mindig frissen tarthasd koreográfiáid repertoárját, és a legmodernebb zenékre táncolhassatok az órádra látogató vendégekkel. Ahhoz, hogy oktató legyél éves licence díjat kell fizetned, ehhez látogasd meg licence portálunkat! 

Alakformálás, egészség, jó hangulat, őrölt oktatók, ez jellemzi a MYB Fitness óráit. Itt nincs mit szégyellni, itt mindenki Önmagát adja, és formája a testét.
KORCSOPORT: 16-45 között

Kötetlen laza hangulat jellemző ezekre az órákra, hagyjuk, hogy a testünk azt a fajta mozgást végezze, amire éppen szüksége van. Levetkőzzük a felesleges korlátokat.
KORCSOPORT: 16-45 között

Hosszú nyújtások, és vizualizációs gyakorlatok jellemzőek erre az óratípusra. Fontosnak tartjuk, hogy testünk és lelkünk is harmóniában létezhessen.
KORCSOPORT: 8-99 között

Igazi vízi élményben lehet részed az MYB Aqua órái által. Az órákon jó hangulat adott és elvárt! Ezeken az órákon minden elképzelhető ami vízzel kapcsolatos. Csatlakozz te is valamelyik csapathoz!
KORCSOPORT: 16-99 között

Ez az igazi RETRO hangulatú óra, ahol az 50-es évektől egészen a 90-es évekig találkozhatsz pörgős zenékkel. Az órák leginkább a 40 év felettieknek szólnak, de nyitottak mindenki számára!
KORCSOPORT: 46-99 között

Hiperaktív gyerek nincs, csak kevés mozgás. A foglalkozásokon a gyerekek zenére különféle gyakorlatokat végeznek, amelyek megnyugtatják testileg és szellemileg is.
KORCSOPORT: 3-15 között

TOP