A WakeUp Community Center csapata felvette a kesztyűt a koronavírussal és legtöbb rendezvényét online szervezi. Kapcsolódj be hozzánk egy-egy tanfolyamra, vagy előadásra és élvezd otthonod kényelméből.

Számos tevékenységnek adtak otthont a WakeUp Life Stúdiók amelyek online is végezhető ülések. Igyekszünk a személyes találkozók számát csökkenteni így pszichológusaink és tanácsadóink online dolgoznak.

Ha úgy érzed megviselt a vírus és szükséged lenne segítségre ránk számíthatsz. Partnereink díjmentes konzultációkat vállalnak akiknél most a megváltozott körülmények miatt alakultak ki problémái.

Szeretnénk megköszönni mindenkinek a munkáját kik az emberek kényelméért dolgoznak a frontvonalban. A WakeUp Community Center szervezésében díjmentes kezeléseken vehetsz részt ha dolgozol a járvány alatt.

NYISS A VILÁGRA ÉS IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Hírlevelünkkel segítünk neked motiváltnak maradni, valamint inspirációt hozunk a mindennapjaidba, valamint elküdjük neked legfrissebb cikkeinket, és tájékoztatást adunk a soron következő rendezvényeinkről, és újdonságainkról is. Adataidat nem osztjuk meg senkivel, így a kapcsolat köztünk marad, melyet az Adatvédelmi Nyilatkozat is tartalmaz. 

TOVÁBBI ONLINE SZOLGÁLTATÁSAINK

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a WakeUp Agency 180.000 forint helyett 75.000 forintért biztosít teljeskörű ügyintézést a WakeUp Business partnerek számára új weboldal rendelése esetén.

Tudjuk, hogy sokan otthon töltitek az időtök nagy részét, és mi éppen ezért megerősítjük online jelenlétünket, hogy egy percig se unatkozzatok. Hamarosan indulnak online vlogok!

Piacterünkre még a vírus kirobbanása előtt megérkeztek egyedi termékeink, amelyeket a napokban feltöltünk. Ha mást nem az online vásárlás is lehet kellemes kikapcsolódás.