Online is veled vagyunk

Mi nagyon szeretünk veletek személyesen találkozni, de kénytelenek vagyunk megérteni, hogy sokatoknak az ad most biztonságot, hogy az otthonotok kényelméből intézitek el dolgaitokat. A WakeUp Community Center, és alvállalkozóinak számos szolgáltatása már elérhető online verzióban is, hogy alkalmazkodni tudjunk a változó igényekhez. Az online ügyintézés mellett bízunk benne, hogy sokszor látogattok meg minket majd stúdióinkban, hogy örömteli pillanatokat élhessünk át együtt veletek. 

Tartalomgyártás

Magazinunk felülete érdekes nézőpontok vár.

Ügynökség

Minden szolgáltatás elérhető online.

Stúdió

Bizonyos szolgáltatások lehetségesek online is.

Video azonosítás

A hívások elejét bizonyos esetben rögzítjük.

Online vásárlás

Rendelj hazai termékeket magyar alkotóktól.

Online aláírás

Rendszereinken keresztül bankkártyával fizethetsz.

Gyakran ismételt kérdések

Boldogan válaszolunk kérdéseidre, de kigyűjtöttük az online szolgáltatásokkal kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket. Mielőtt írnál nekünk, kérünk olvasd el az itt felsoroltakat, hátha választ kapsz. 

Látogass el a stúdió szolgáltatások oldalra, és minden olyan tevékenységnél, amely végezhető online formában is azt külön jelezzük egy zöld ikonnal, valamint felirattal. 

A bejelentkezés menete ugyanaz mintha személyesen szeretnél időpontot kérni szolgáltatásban együttműködő vállalkozóinkhoz. Kiválasztod a szolgáltatást, majd a partner, akihez mennél és a megadott elérhetőségek egyikén felveszed vele a kapcsolatot, majd együtt megszabjátok mely platform (Zoom, Skype, Google Meet, stb.) felel meg számotokra. 

A WakeUp Community Center Kft. szolgáltatásaiért (ügynökségi szolgáltatások, vagy webshop vásárlás) közvetlenül weboldalon keresztül is fizethetsz a bankkártyád segítségével, de a számlát átutalással is rendezheted. A WakeUp Community Center Kft. alvállalkozóinál (stúdió szolgáltatások) egyedi megállapodással, átutalással rendezheted a számlád. Javasoljuk, hogy a szolgáltatás igénybevétele előtt kérdezz rá a fizetés módjára is!

Erre az azonosítási formára akkor van szükség, ha érvényes szerződésed van a WakeUp Community Center Kft.-vel és azt szeretnéd módosítani. A videó hívást rögzítjük, és a szerződést az abban elhangzottak alapján módosítjuk. 

Erre több formát is biztosítunk. Szerződéskötés történhet úgyis, hogy a részedre megküldött szerződést kinyomtatod majd sajátkezű aláírással látod el, majd azt postai úton visszajuttatod részünkre, vagy ügyfélkapu hitelesítéssel látod el. 

Az online aláírást, és a video azonosítást általában egyidőben rögzített vonalon szoktuk alkalmazni. Az ügynökségi szolgáltatások esetében minden esetben szükség van erre a szerződések, megbízások hitelesítésekor, de bizonyos esetekben stúdióink szolgáltatásban együttműködő partnerei is video azonosítással rögzítik a megállapodásokat. 

BESZÉLGETÉS RÖGZÍTÉSES ELŐTT MINDEN ESETBEN KÜLÖNTÁJÉKOZATUNK RÓLA. 

Nyiss a világra, és iratkozz fel hírlevelünkre

Hírlevelünkkel segítünk neked motiváltnak maradni, valamint inspirációt hozunk a mindennapjaidba, valamint elküdjük neked legfrissebb cikkeinket, és tájékoztatást adunk a soron következő rendezvényeinkről, és újdonságainkról is. Adataidat nem osztjuk meg senkivel, így a kapcsolat köztünk marad, melyet az Adatvédelmi Nyilatkozat is tartalmaz.