Kedves Ügyfelünk!

Oldalainkon jelenleg is karbantartást és frissítéseket végzünk, hogy minél hatékonyabb online jelenléttel várhassunk legközelebbi látogatásod során. Sok esetben előfordulhat, hogy oldalaink hibásan töltenek be. Kérünk téged, ha bármilyen hibát tapasztalsz jelezd felénk a hello@wakeupcommunitycenter.com email címen. 

A karbantartás előreláthatóan 2020. szeptember 25. napjával fejeződik be. Addig is türelmedet és megértésed kérjük. Köszönjük!

Legyen erős ONLINE MEGJELENÉSED

Ha vállalkozol, akkor biztosan a te fejedben is megfordult már, hogy jó lenne egy saját honlap, ahol mindent egy helyen tudsz gyorsan és egyszerűen közölni ügyfeleiddel. Nos igazad van. A mai világban elengedhetetlen az online jelenlét egy vállalkozó számára. Online jelenléted az első, amit a leendő ügyfeled csekkolni fog mielőtt elmegy hozzád. 

SZOLGÁLTATÁSOK

Indulj el online

Ha szeretnél egy alap weboldalt, ahol ügyfeleid elérhetnek téged és tájékoztathatod őket szolgáltatásaidról esetleg blogot írhatsz akkor kezdő csomagunkat neked ajánljuk. Az alapokat mind megkapod tőlünk: főoldal, bemutatkozó oldal, szolgáltatások oldala, kapcsolati oldal, blog felület, saját domain email cím és ezen felül még 4 aloldal.

Események oldala

Ha sok eseményed van és szeretnél mindent egy helyen kezelni és feltüntetni, akkor

REFERENCIÁK

A mai rohanó világban szinte már mindenki az interneten keres mindent. Ennek fényében elengedhetetlen, hogy egy sikeres kezdő, vagy már hosszú ideje pályán lévő vállalkozó saját brandinget építsen ki, egy szuperül beállított keresőmotor segítségével, amelyet egy igényesen elkészített lényegretörő és letisztult weboldal tükröz. Saját honlap sok esetben presztizs kérdés is. A vásárlók, vagy éppen a kliensek ezzel találkoznak a személyes tettek előtt. Egy oldal segítségével könnyedén építhetsz levelezőlistát, valamint egy hozzákapcsolt közösségi média oldal segítségével egyből elérheted a már meglévő vagy jövőbeni klienseidet.

Általában 30 napot szoktunk szerződésben meghatározni. Ez idő alatt kellemes tempóban tudják kollégáink kiépíteni az oldalt, felkeresni a szerverhosztot, ahol az oldaladat tároljuk majd, valamint lesz idő a személyes konzultációra is. Minden egy személyes találkozóval kezdődik nálunk, ahol elmondhatod igényeidet, megkérdezzük kedvenc színedet, felmérkük, hogy mire van szükséged, és megálmodjuk weboldalad alapjait. Az oldal minden esetben egy wordpress motor segítségével készül majd el.

A WakeUp Community Agency teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Fontos számunkra ügyfeleink egységes minőségi megjelenése, valamint hogy vállalkozásukat a jövőben is siker övezze. Marketinges kollégáink különféle csomagajánlatokat állítottak fel, hogy mindenki megtalálhassa azt ami számára a legkedvezőbb. A csomagok természetesen egyedi igények esetén változhatnak.