Köszöntünk a WakeUp Stúdió oldalán

Itt megtalálhatod szolgáltatásainkat, valamint partnereinket akikhez könnyedén foglalhatsz időpontot. Bízunk benne, hogy te is nagyon jól fogod érezni magad nálunk, és minél előbb megismerhetjük egymást személyesen. 

Munkatársak

szakembereink

Szolgáltatások

terápiák, konzultációk

Helyszínek

kapcsolat

Események

közösségi rendezvények

Online

online szolgáltatások

A WakeUp Community Center legelső divíziója. Az első WakeUp Life Studio 2016-ban nyitotta meg a kapuját Budapesten. A WakeUp Community Center célja volt, hogy egy helyre összegyűjtsünk minden olyan embert kikkel egy azonos indítatás vezérel minket. Terveink annyira jól sikerültek, hogy 2020-ban már három Stúdióval üzemelünk, és még számtalan hely nyitását tervezzük közösen. Negyedévente ingyenes nyílt napokat tartunk, ahol bárki kipróbálhatja a szolgáltatásainkat.

Közösen hisszük, hogy a tudatosságnak semmi nem szabhat gátat. Szakembereink napról napra saját és mások fejlődésének érdekében tevékenykednek, hogy napról napra egy kicsit jobb hellyé varázsolhassák önmagukat, valamint a bolygót. Bíztatunk téged is, hogy látogass el egy rendezvényünkre, és ismerd meg mentalitásunk és válj részévé a WakeUp Family csapatának. Reméljük minél előbb találkozunk valamelyik tanfolyamon, vagy rendezvényen. 

FERENCIEK TERE

VÁCI UTCA

MÓRICZ ZS. KÖRTÉR