Sokszorozd meg te is a bevételed!

Hallottuk már vállalkozóktól azt, hogy a rengeteg időt elvisz egy-egy hirdetés szövegének megírása, és kezdik megutálni emiatt az egész vállalkozást. Nem kell neked egyedül bajlódni a szövegek, és tartalmak gyártásával, mert nálunk egy szuper csapat vár bevetésre készen.

Kreatív írás

Posztok, szövegek és cikkek írása vállalkozóknak.

Fordítás

Angol, német és spanyol nyelvű szöveg fordítás.

PR cikk írás

Megírjuk céged ajánlóját akár magazinok részére is.

Hirdetések

Hirdetések szövegezése, és termékleírások gyártása.

Weboldal

Weboldalak szövegezése és blog tartalmak gyársása.

Mit jelent az, hogy kreatív írás?

Egy jól megfogalmazott marketing szöveg úgy funkcionál mint egy bújtatott sales tevékenység. A lényeg, hogy egy terméket vagy szolgáltatást értékesítsünk. A lényeg, hogy tudat alatt elrejtsük a szlogened az emberek fejében, amely lehet akár egy szlogen is és így lesz a követőkből potenciális vásárló vagy ügyfél. 

A lényeg, hogy szövegezésünk által több bevételt generáljunk részedre. 

Szövegek és weboldalak fordítása

Miért gondolkoznál csak a magyar piacban, ha szolgáltatásaid vagy termékeid értékesítheted bármelyik országban? Legyen szó üzleti vagy személyes honlapokról, szövegekről, hirdetésekről és egyéb tartalmakról kollégáink elkészítik annak pontos fordítását részedre. 

Jelenleg elérhető nyelvek: 
angol – magyar és magyar – angol,
spanyol – magyar és magyar – spanyol,
német – magyar és magyar német. 

Mire hasznos egy PR cikk közzététele?

Ma már szinte mindent el tudunk intézni az internet segítségével. Szórakozunk, dolgozunk, kapcsolatot tartunk és kikacsolódunk az oldalak böngészése közben. A PR cikkek lényege abban rejlik, hogy választ adnak a már meglévő és potenciális ügyfeleknek a vállalkozásunkat érintő és azzal kapcsolatosan felmerülő kérdésekben.  

Egy jól fogalmazott írást számtalan médiumon keresztül közvetíthetünk, hogy mindezzel növeljük vállalkozásunk értékét és több bevételt szerezzünk. 

Hirdetési szövegek és termékleírások

Tudjuk, hogy egy jó termék vagy szolgáltatás szinte eladja magát, de azt is pontosan tapasztaljuk, hogy mindezt be kell vezetni a piacra, hogy visszatérjenek az ügyfelek vagy vásárlók. 

Egy jól megfogalmazott termékleírás, valamint ahhoz kapcsolódó fotózás és kampány biztosan eljuttatja az információt a potenciális vásárlókhoz. 

Tartalmak gyártása, blog írás

A leendő ügyfelek tapasztalatunk alapján szeretik az olyan oldalakat, ahol érdekes és hasznos tippeket kaphatnak a szolgáltatásokkal kapcsolatban. Ha bajban vagy egy-egy blog megfogalmazással, vagy saját szolgáltatásod bemutatásával, akkor kérd kollégáink ajánlatát és mi szívesen elkészítjük neked az oldalaid szövegezését. Ha nincs még saját honlapod, de szeretnél, akkor javasoljuk nézd meg további ajánlatainkat is. 

Ne bajlódj a szövegekkel, hanem bízd szakemberekre azokat

Az, hogy írsz nekünk egy levelet még nem kerül semmibe. Kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felveszik veled a kapcsolatot és megválaszolják ajánlatkérésed. Ha nagyon fontos és halaszthatatlan ügyben keresel bennünket, akkor hívj bennünket!