Teljesen megújul a WakeUp Community Center arculata

Teljesen megújul a WakeUp Community Center arculata

Örömmel jelentjük be, hogy a WakeUp Community Center arculata és háttere teljesen megújul. Természetesen a régi jól bevált működési háttérelemeket megtartjuk és folyamatosan fejlesztjük azokat, valamint a WakeUp Magazin teljesen új platformra költözik át.

A WakeUp Community Center 2020. szeptember 1. napjáig lecseréli teljes online megjelenését és szervezeti felépítési modelljét. Ennek részeként honlapunk, és közösségi média oldalaink arculata változik meg elsőként. Az arculatváltással kapcsolatban nagy célokat is kitűztünk magunk elé, és ismét elindul az új partnerek toborzása.

Arculatunk sokkal színesebb lett, és ennek köszönhetően a cég logója is. A színek a WakeUp Community Center divízióinak színeit jelölik. A szín kódolásnak az egyik fő célja az oldal könnyebb kezelhetősége volt.

Büszkék vagyunk rá, hogy az online átállásunkat könnyedén, és zökkenőmentesen tudtuk megtenni. A korlátozások végeztével sem állítjuk le az online konzultációkat, előadásokat és különféle tanfolyamokat, sőt a megkezdett munkát az elkövetkezendő hónapokban bejfejezzük, és elindul a WakeUp Online, ahol a legtöbb szolgáltatásunk az internet segítségével bárki számára elérhető lesz az otthona kényelméből.

Tervezőasztalon van a 7főindító előadások szervezése és adásmenetének készítése, valamint későbbi felvétele, amellyel különböző közösségi média és videómegosztó oldalakon jelentkezünk majd. A WakeUp Magazin fejlesztésének részeként hamarosan két új rovatunk indul.