Több programunkat 2021-re halasztjuk

Több programunkat 2021-re halasztjuk

Kiemelten fontosnak tartjuk az emberi életet és az egészséget ezért a WakeUp Community Center vezetése arra a döntésre jutott, hogy elhalasztja a 2020. év végére tervezett WakeUp Gála, valamint a Boldog nők éjszakája programját 2021. évre. Döntésünk független attól, hogy egyetértünk, vagy nem az aktuális járványügyi korlátozásokkal. Bízunk benne, hogy ez az állapot hamarosan véget ér, és az életet a megszokott rend szerint kiszámítható jövőt előretervezve tudjuk működésünket folytatni VELETEK EGYÜTT SZEMÉLYESEN.

Bízunk bennetek és bízunk benne, hogy felül tudtok emelkedni a média sok esetben elferdített valóságképén és józan ésszel hoztok meg egy döntést valós adatokat mérlegelve.

Marczinka Mátyás a WakeUp Community Center alapító igazgatója

A WakeUp Stúdió – Ferenciek tere programjait újabb bennünket is érintő törvényhozásig a megszokott rendben tartjuk meg, így külső oktatók által szervezett Access Consciousness és tanfolyamokat és egyéb programokat nem érinti módosítás.

A WakeUp Akadémia fejlesztése a felnőttoktatási törvénymódosítás miatt bizonytalan ideig teljes átalakításon esik át, amíg minden szükséges lépést le nem zárunk. Honlapunkon tájékoztatunk benneteket fontos híreinkről, és aktuális eseményeinkről.