Üdvözlünk a WakeUp Ügynökség oldalán!

Ügynökségünk célja, hogy megkönnyítsük a vállalkozók életét és színt vigyünk a mindennapokba. Csapatunk sokéves szakmai háttérrel rendelkezik és minden tudásunkkal azon dolgozunk, hogy a maximumot hozzuk ki a Te vállalkozásodból és sikerre vigyük az aktuális feladatokat, amelyekkel megbízol bennünket. 

Ügynökségünk elsődleges célja, hogy fellendítsük minden vállalkozást, forgalmat generáljunk, valamint megkönnyítsük a vállalkozók életét. A WakeUp Community Center az indulás után gyorsan világossá vált, hogy számos hozzánk jelentkező embernek hatalmas nagy szüksége van kiemelt háttér és marketing támogatásra egy vállalkozás indulásánál. Cégünk vezetése hamar felmérte az igényeket, és megalkotta a WakeUp Ügynökség divíziót, amely szolgáltatásait a kezdő vállalkozókra formálta. 

Hotorán Diána

szövegíró, kreatív tanácsadó

Marczinka Mátyás

marketing tanácsadó

Simon Petra

grafikus

dr. Murányi Ildikó

üzleti tanácsadó, jogász

Takács Györgyi

szövegíró, kreatív tanácsadó

dr. Bence Rita

üzleti tanácsadó, jogász

Ezért vagyunk mi a Te csapatod

Sok ügynökség csak a számokat nézi, és előfordul, hogy belekényszerít téged olyan helyzetekbe posztokba, amelyek nem tetszenek neked, de végül csak meggyőznek az igazukról. Nálunk családias hangulatban történik a munkavégzés, és a multi légkört még véletlenül sem fogod tapasztalni nálunk. Minket az érdekel, hogy ki is vagy Te valójában, és hova szeretnéd eljuttatni személyes márkád. Ne tévesszen meg a sok csomagajánlat, mert ha valódi terveid vannak, céltudatos vagy, akkor mi ott állunk melletted és támogatni fogunk minden eszközünkkel, ami csak rendelkezésünkre áll. 

Itt is találkozhattál már kollégáinkkal

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mondd el mi az amit szeretnél

Ha körbejártad már oldalainkat, de nem találtál megfelelő opciót számodra, akkor írj nekünk és veled együtt közösen megtaláljuk azt a közös kapcsolódási pontot, amin elindulhatunk egy közös munkafolyamatban. Több van bennünk, mint azt itt közzétesszük, de mindez csak a misztikum műve lehet.