Marczinka Mátyás szervezésében a WakeUp Community Center és szolgáltatásban együttműködő partnerei összefogásának eredményeképpen megalkottuk a #WAKEUPLIFEISGOOD programot amely első körben ingyenes online tanácsadással kezdte meg működését de most a tettek mezejére lépünk és díjmentesen nyújtunk kezeléseket mindenkinek kik a járvány idején is értünk dolgoztak. Jelentkezésed pár másodperc alatt leadhatod űrlapunk segítségével s az általad megadott elérhetőségeken partnerünk 48 órán belül felveszi veled a kapcsolatot.

Korábban elindítottuk kampányunk első állomását, ahol minden ember díjmentesen vehette igénybe pszichológusok, coachok és különféle tanácsadók szolgáltatásait. Újranyitottuk a Ferenciek téri WakeUp Life Stúdiót és most elindítjuk a #wakeuplifeisgood következő állomását amikor is társadalmi felelősségvállalásunkat továbbfejlesztjük ingyenes kezelésekkel amely a hálánk jelét fejezi ki.

KI VEHETI IGÉNYBE A SZOLGÁLTATÁST?

A #wakeuplifeisgood által indított szolgáltatást bárki igénybe veheti, aki az alábbi listában szereplő munkakörben dolgozik a járvány idején. Mi így szeretnénk meghálálni a kitartó munkát amely a mi kényelmünket is szolgálja.

  • egészségügyi dolgozókide értünk minden ápolót, nővért és orvost is,
  • kereskedelmi szektor munkatársai eladók, műszakvezetők,
  • személyszállításban dolgozóksofőrök
  • szépségipari dolgozókfodrász, kozmetikus, manikűrös,
  • rendvédelmi dolgozókrendőrök, tűzoltók, katasztrófavédők, katonák

BEJELENTKEZÉS

Szeretnénk megköszönni mindenkinek az áldozatos munkát. Bejelentkezésnél mindenképpen kérünk téged, hogy igazold munkaviszonyod és hogy munkát végeztél a járvány ideje alatt. Tájékoztatunk, hogy a WakeUp Community Center egyetlen divíziója vagy partnere sem foglalkozik egészségügyi ellátással a WakeUp Life Stúdió területén vagy online. Jelen felhívásban rögzítettek sem minősülnek egészségügyi ellátásnak, pszichoterápiának vagy pszichiátriai gondozásnak, valamint azt nem helyettesítik. Jelentkezés elküldése után 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, hogy beszélgethessünk és segíthessünk neked.