IDŐTARTAM

16 óra - 2 nap

KIEGÉSZÍTŐ

oktatóképzés, továbbképzés, WakeUp Family Club

ÁRAK

kezelés: 7.999 HUF
tanfolyam: 35.999 HUF

ELŐKÉPZETTSÉG

WEH SE tanfolyam

WEH ENERGY OF BODY

A WEH Energy Of Body tanfolyam segít nagyobb hangsúlyt fektetni arra, hogy meghalljuk a testünk különböző kéréseit, és észrevegyük jelzéseit. A testünk mindig jelzi felénk, hogy éppen mire van szüksége. A tanfolyamon továbbá megtanuljuk a test elváltozásait kezelni, különféle energiákkal. Beindítjuk a test öngyógyító folyamatait.

A tanfolyam kiegészíti a WEH Source Energy™ tanfolyamon megszerzett tudást, és feltárul előttünk a teljes test működése. Összekötjük a lelki és a fizikai problémákat, hogy dualitásban a probléma gyökerénél szüntessük meg azokat. 

KÖZPONTI BEJELENTKEZÉS

Jelentkezés után a visszaigazoló emailt, lehet, hogy a SPAM mappádban találod, de ha ott sem akkor írj egy emailt a weh@wakeupcommunitycenter.com címre, amiben megadod az űrlapban szereplő adatokat, és kollégáink válaszolnak 24 órán belül. 
 

There is no form selected or the form was deleted.

Az űrlappal csak a WakeUp Community Center központi tanfolyamaira tudsz bejelentkezni, külsős oktatóink egyénileg határozzák meg tanfolyamaik részleteit, így az eseményértesítőikben meghatározott elérhetőségeken tudsz bejelentkezni.

Gyakran Ismételt Kérdések - GYIK

A WakeUp Energy Healing™ rendszerének tisztaságának megőrzése érdekében minden oktató átmegy egyfajta ellenőrzésen. Minden oktató az általa oktatni kívánt tanfolyamból elvégez egy oktatóképzést, valamint évente az általa oktatott tanfolyamból részt vesz egy továbbképzésen is, ahol megkapja a friss esetlegesen módosított tananyagot. 

OKTATÓI WEH-EOB FELTÉTELEK:
– WEH – Bones tanfolyam elvégzése,
– WEH – SE tanfolyamok oktatása,
– érvényes licence,

KEZELŐI FELTÉTELEK: 
– WEH – EOS tanfolyam elvégzése,
– érvényes licence,

A WEH Source Energy™ oktatója , vagy  a technika hivatalos kezelője legyél alapfeltétele a WEH – Energy Of Soul tanfolyam elvégzése. Ha kérdésed van, vagy szeretnél csatlakozni mint oktató, vagy kezelő, írj nekünk e-mailt a weh@wakeupcommunitycenter.com címre. 

Csatlakozz hozzánk és alkossuk meg együtt a csodát!

Ez egy tartalom. Kattints a szerkesztés gombra, hogy cserélhesd a szöveget. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Minden oktató maga döntheti el, hogy tart-e ilyen klub foglalkozásokat, vagy sem. A Foglalkozás lényege, hogy az oktató tanítványai gyakorolhassák a WakeUp Energy Healing™ technikáit , valamint megismerhessék a további tanfolyamok anyagát is. A nyílt klubokon bárki részt vehet, aki érdeklődik a technika iránt, és kipróbálhatja a kezeléseket.

Áraink központilag kerültek meghatározásra, bizonyos gyakorlók és oktatók az áraktól felfelé eltérhetnek, az itt feltüntetett adatok a minimum összeget jelzik, amelynél a szolgáltatásokat nem lehet olcsóbban adni. A WakeUp Community Center által fenntartott központokban ezek az árak érvényesek: 

TANFOLYAMI ÁRAK: 
12 éves kor alatt: ingyenes
18 éves kor alatt: 8.999 HUF
18 éves kor felett: 17.999 HUF

KEZELÉSI DÍJAK: 7.999 HUF

TOVÁBBI TANFOLYAMAINK

Végezd el most 99% kedvezménnyel tanfolyamainkat és legyél te is WEH – WakeUp Energy Healing oktató! Olvasd el tájékoztatónkat, majd jelentkezz be a tanfolyamra és változtasd meg saját illetve mások életét. Fedezd fel a benned rejlő erőt és szabadságot! 

TOP