TUDATOSSÁG TURNÉ

Az elkövetkező években számtalan helyszínre látogatnak el direktoraink, hogy lehetőséget biztosítsanak mindenkinek, hogy elsajátíthassa technikáinkat, valamint oktatókat képezzenek, hogy minél szélesebb körben ismerhessétek meg ezt a csodálatos technikát!

WAKEUP ENERGY HEALING™ TURNÉ A TUDATOSSÁGÉRT

Útjára indul turnésorozatunk, hogy mindenkinek lehetőséget biztosítsunk a tudatos fejlődéshez, a WakeUp Energy Healing első három tanfolyama, és Marczinka Mátyás a WEH technika megalkotója az elkövetkezendő három évben körbejárja a világot!  Figyeld oldalunkat, hátha a következő állomás éppen a Te városod, vagy falud lesz! Ha szeretnél minket meghívni és szervezni egy állomást közel magadhoz, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a weh@wakeupcommunitycenter.com címen! A turnéval elsődleges célunk, hogy megismertessünk minden embert ezzel a csodálatos technikával, hogy szabad akaratukból felszabadult, könnyed és vidám életet teremthessenek maguknak a technika által biztosított eszközökkel. Minden turnéállomáson részt vesz Marczinka Mátyás, a WakeUp Community Center® vezérigazgatója, valamint a szervezet keretein belül üzemelő WakeUp Energy Healing technika alapítója. 

Az idei évre tervezett turnéállomások a következőek: Budapest, Esztergom, Gyöngyös, Debrecen, Kecskemét, Iváncsa, Kerepes, valamint Málta. 

WEH - Source Energy™

Mindennek az alapja, magában foglalja a kezdetet és a végzetet is. A tanfolyam emeli a test és lélek rezgésszámát, minden síkra kihat és minden életfolyamatot támogat. Remek eszköztárat biztosít a változáshoz.

WEH - Energy Of Body™

Előtérben a fizikai testünk, minden elváltozása, esetleges fájdalma, valamint azok kezelési technikája. Szerepet kap az önszeretet, és az energiák megkülönböztetése és fizikai alkalmazása, egy problémamentes élet elérése érdekében.

WEH - Energy Of Soul™

Mentális és lelki teljesség elérése, az előzőekben megtanult és beazonosított energiák ennél a tanfolyamnál már idő és tér korlátain túlra küldhetővé válnak. Kezelési technikák kiegészülnek, valamint energiaterünk kibővül, és megújul.

TOP