Köszönt a WakeUp Energy Healing

Szeretnéd megváltoztatni az életed, vagy csak nyitott vagy a változásra? Az univerzális energiák segítségedre állnak minden élethelyzetben, amikor csak szükséged van rá. Hisszük, hogy szeretettel és humorral mindent sikerülhet elérni!

A WEH – WakeUp Energy Healing egy olyan eszköztárat biztosít a felhasználóinak, amellyel gyökeresen megváltoztathatják életüket. A technika egyik fő célja, az ítélkezés elhagyása, és az önzetlen szeretet (egységtudat) felébresztése. A WEH segít kiterjeszteni a világnézetedet, az energiák tudatos irányításával, egészen addig, amíg fel nem ismered, hogy ott vagy mindenhol, mindenben, és a leküzdeni azokat a hitrendszeri korlátokat, amikről azt hiszed uralmuk van az életed felett. 

Amikor azt hiszed, hogy Te nem vagy képes valamire, akkor a látóköröd beszűkül és a számtalan lehetőséget, ami ott kopogtat az ajtódon kizárod és nem vagy hajlandó észrevenni. A WEH – WakeUp Energy Healing abban is segít neked, hogy ezeket a lehetőségeket észrevedd és megtanulj élni velük, együttműködve felsőbb éneddel, ami tartalmazza a létezés minden síkját. 

A mai duális világ korlátait feloldjuk és elindulunk egy olyan izgalmakkal teli kalandra, amit az egységtudat biztosít számunkra. Befogadjuk és elfogadjuk a dualitás polaritását, és ezzel az ellentétes energiával beléphetünk az új közös létbe, ahol ezek már nem befolyásolnak minket és elhagyjuk a “jó” és a “rossz” befolyását. A dualitás nem engedi, hogy önmagadként működj, mert folyton rávesz a megkülönböztetésre, és kategorizálásra. 

A világot mindenki a saját szemszögéből szemléli, a saját szűrőin keresztül. Ezek a szűrők mindenkinek a saját tapasztalatai által alakulnak ki. A tanfolyamok során ezeket a szűrőket lebontjuk és teljes megengedésben ránézhetünk a világra, saját magunkra, és szeretteinkre, egyszóval mindenre úgy ahogy valójában léteznek. Tudatosíthatjuk magunkban, hogy minden amit valósnak tapasztalunk, az csak egy illúzió, pont úgy, mint amikor egy bűvész a színpadon bemutatja trükkjeit, a világ ugyanúgy kápráztat el minket nap mint nap. 

Összhangba helyezzük az érzelmek és a gondolatok világát, megteremtve vele a harmóniát, és az egységesített energiákkal elindítjuk a változást. Egy olyan változást generálunk ezzel, ami testünkben sejtszinten fejti ki hatását, lelkünkben és valóságos lényünkben pedig mélyrehatóan indítja meg az energia áramlást. Egy magasabb szintű tudat és érzelmi állapotot hozunk létre, ahonnét rájövünk arra, hogy életünket kényelmesen, a direktori székből is irányíthatjuk. 

Ismerd meg a tanfolyamokat!

Végezd el most 99% kedvezménnyel tanfolyamainkat és legyél te is WEH – WakeUp Energy Healing oktató! Olvasd el tájékoztatónkat, majd jelentkezz be a tanfolyamra és változtasd meg saját illetve mások életét. Fedezd fel a benned rejlő erőt és szabadságot! 

Legyél WEH - WakeUp Energy Healing csapattag

Szeretnél embereknek segíteni és közben könnyedén pénzt keresni? A WakeUp Energy Healing számtalan lehetőséget biztosít neked a csatlakozásra, lehetsz kezelő, oktató, de ha elég elszánt vagy lehetsz mentor, és direktor is, ahol már a technika fejlesztéseibe is beleláthatsz és véleményezési joggal rendelkezhetsz, valamint passzív jövedelemre is szert tehetsz! 

A WakeUp Energy Healing csapata nap mint nap azon dolgozik, hogy a rendelkezésünkre álló eszközökkel megkönnyítsük saját, illetve mások mindennapjait. Folyamatosan fejlesztünk és oktatunk, annak érdekében, hogy az emberek elhagyják az ítélkezést és helyére beépítsék az igazi szeretet. 

A WakeUp Energy Healing nem különböztet meg faji, nemi, vallási, politikai és semmilyen más hovatartozást sem. A WakeUp Energy Healing szemlélete egyszerű, embereket különböztet meg az egyedi egység.

Gyakran Ismételt Kérdések - GYIK

Semmiben, de mégis mindenben. A WakeUp Energy Healing azaz a WEH technika egy átfogó képet ad a szervezet és a világ energetikai működéséről. A tanfolyamok elvégzése után a tanítvány tudatosíthatja magában, hogy Ő a saját élete irányítója. Az irányításhoz a tanfolyamok eszközöket biztosítanak, egyfajta távirányítót. A WEH nem egy hitrendszerekre alapuló technikát nyújt neked, hanem egy olyan eszköztárat, amit ha használsz és tudatosítasz akkor az egész világ a tiéd lehet, a saját szemléleted által. 

Szinte bármikor, bárkinek ajánljuk a tanfolyamok elvégzését. Tanfolyamaink minden életfolyamatot támogatnak, ezáltal kizáró ok a tanfolyamok elvégzésével szemben nem állnak és nem állhatnak fenn, sem politikai, sem vallási korlátok. 

Ha szeretnél oktató, vagy kezelő lenni akkor nincs más dolgod mint felkeresni azt az oktatót akinél a tanfolyamot végezted, és kérvényezned kell az oktatóképzésre való jelentkezést. Ha oktató szeretnél lenni akkor alapfeltétel elvégezni a Source Energy, Energy Of Body, Energy Of Soul, Flexibility, és a Bones tanfolyamokat valamint abból a tanfolyamból az oktatóképzést, amelyiket oktatni szeretnéd. A kezelőknél a Source Energy, Energy of Body, Energy of Soul, tanfolyam elvégzése kötelező.
Bővebb információért, vagy tanfolyamra való jelentkezéshez írj nekünk emailt a weh@wakeupcommunitycenter.com címre.

Minden oktató szervez WEH Club délutánokat, vagy napokat, ahol energiát lehet adni, és kani. Ezeken a klub délutánokon lehetőséged van megismerkedni technikánkkal. Igyekszünk minél több programot szervezni, ezzel is népszerűsítve a technikát. Évente megrendezésre kerül a “Most örülj, hogy szép a nyár” fesztivál, ahol sok tudatos emberrel találkozhatsz miközben a WEH – WakeUp Energy Healing technikáról hallgatsz előadást és kipróbálod a kezeléseket, és egyéb csoportos óráinkat. 

Ez nagyon egyszerű, belőled. – na de itt jön a kérdés, hogy ki is vagy Te?! Ez nagyon egyszerű, minden a világon energiából áll, még Te is, ugyanaz az energia alkot téged, mint bármi mást (pl.: egy autót, egy bögrét, vagy a szomszédod), ez lehet most egy kicsit furcsán hangzik és tiltakozol is ellene, de éppen ezért van a tanfolyam, hogy ezt feloldhasd. 

TOP